,

Teater: Nyonya & The Gang in Istana Budaya

Salam ceria & salam teater!
Saksikan Amy Mastura, Misha Omar, Fara Fauzana, Rozita Che Wan, Mardiana Alwi, Taiyuddin Bakadan ramai lagi beraksi dalam teater terbitan ke-31 CTRA Production Nyonya & The Gang di Panggung Sari, Istana Budaya daripada 14 - 20 Jun 2013.
 
Gabungan 2 teater dalam 1 persembahan ini bakal diarahkan oleh Rosminah Mohd Tahir (Nyonya) & Siti Rohayah Attan (The Gang).

Dapatkan tiket anda di http://www.AirAsiaRedTix.com atau Rock Corner dan Victoria Music sekarang! Harga tiket bermula daripada RM35 sehingga RM155. 

Untuk maklumat lanjut, layari blog rasmi Nyonya & The Gang di http://www.nyonyathegang.blogspot.com dan 'Like' laman Facebook kami di http://www.facebook.com/nyonyathegang 

Jumpa di sana!

-CTRA Production-


Nota Jemari: forwarded email
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.