Followers

Wednesday, January 15, 2014

Reunion 2014

Reunion awal tahun, pergh!!
Tetiap tahun kita gather-gather macam ni kan cuma tahun lepas je kita terlepas.
Ermm perkembangan tahun ni, SEMUA, semua OK dah BERDUA dan BERKELUARGA.
Ako juga yang masin menten cenggini..
Isskk.. x leh jadi ni....!!
OK ok nampak gaya dah kena start buka 'tender' la ye.


Alhamdulilah, bukan saja perubahan hidup tapi perubahan taraf hidup pun dah semakin baik ye kengkawan. Baguss!! Pasni agak-agak giliran sape plak yang nak ubah 'pendapatan' ek? :p

Bila dah setahun dah 'berjumpa', konpom la banyak je cerita nak kongsi kan?!
Yang penting Ija, WG jangan lupa ye.. hahaha..
Sumer pun mau perubahan yang menawan macam cik retis kita... ;-)


Acara yang wajib iaitu tukar-tukar hadiah.
Hahahah kisahnya ako pun terlupa OK pasal hal ni.
Pagi tadi baru terhegeh cari apa yang patut nak dibagi.
Dan akhirnya........
"puan farihah,
harap puan berkenan la ye dengan hadiah yang saya bagi itu"
;P


Terima kasih ija sebab bawakan kek harijadi.
Eh eh bukan ke besday gal nya ija sendiri?
hhehee adoiyaaiii.....

Pape pun kek itu memang sedap!

"Devils food salted ganache with kinder bueno and malteser"

Perghhhh panjang giler nama kek nya tu.
Tergeliat lidah nak nyebut!
Tengok nama kek cam seriau nak telan tapi bila dah telan, nyummm memang marbelessss!!!!
Sedap hingga menjilat jari jemari.


Happy belated besday IJA
Happy coming besday YAN

Harap besday tahun ni sangat bermakna eh buat korang dan yang lelain :-)



Thanks semua!
Sayaangg korang....
Tahun depan kita gather lagi k..

psstt macam la 'jauh' benor korang kan :p

Nota Jemari: "Terima kasih YAN, hadiah awak sangat best!!"

2 comments:

Sis Lin said...

Seronoknyaaa.....kek tu nampak sedappp...

Ko bagi apa Ret? Ko dapat apa tu? bestnyaaa!

*Cantik tudung Farihah laaa...

anakomak said...

Sedap beb kek ceklat tu.. nyummmmm!