, ,

Servis CIMB TERGENDALA!!


Servis bank CIMB akan tergendala mulai esok 31 Januari dari jam 11:45 malam hingga 3 Februari 6 pagi atas sebab penyelenggaraan untuk menaiktaraf servis derang.

Servis termasuk cash deposit, ATM dan juga online.

So, kengkawan yang menggunakan perkhidmatan CIMB bank harap bersiap sedia ya.
Readykan duit yang secukupnya sepanjang tempoh cuti-cuti ni.

Selamat Tahun Baru Cina.
Selamat Bercuti buat semua.

Nota Jemari: zasssss nak gi kuar duit sesiap!!
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.