Followers

Friday, November 20, 2015

Deepavali 2015 @ JDM

Ho hoiiiiii.... lama giler x hapdet blog.
Terlalu banyak cerita tertangguh, terbuku, terkepam.. 
Hahhaa... ini pun sebab mood OK sket, moh la kita update cerita terkini je kan.

Semalam opis ako ada buat jamuan sempena deepavali.
Jamuan nya pun simple-simple aje deh....
Tahun ni kali ke 2 kitorang celebrate deepavali sendiri.
Kalau idak tu, mesti nak combine dengan jamuan raya.


Gigih nak buat 'kolum' juga.


Last minit nak buat mende ni.
Bahan pun recycle je mana yg ada lebihan dolu-dolu.


"Buat apa lagi tu cik kak oii?"


Asal nya nak buat burung merak macam dalam gambar kat tepi tu...
Nampak tak???


Hampir nak siap dah ni.


Tadaaaa.... jadi laa kan.


Dah siap, jom kita makan!!

Nota Jemari: Hope tak terlambat to wish Happy Deepavali to all yang celebrate k

3 comments:

Erin - Ibu Qistina + Qaisara + Qamilia said...

as always... korang kat JDM selalunya creative & innovative!
rindu zaman kat JDM huhu :(

MiaAngie said...

ret...aktif blogging macam dedolu hehehee
hehehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)