Deepavali 2015 @ JDM

Ho hoiiiiii.... lama giler x hapdet blog.
Terlalu banyak cerita tertangguh, terbuku, terkepam.. 
Hahhaa... ini pun sebab mood OK sket, moh la kita update cerita terkini je kan.

Semalam opis ako ada buat jamuan sempena deepavali.
Jamuan nya pun simple-simple aje deh....
Tahun ni kali ke 2 kitorang celebrate deepavali sendiri.
Kalau idak tu, mesti nak combine dengan jamuan raya.


Gigih nak buat 'kolum' juga.


Last minit nak buat mende ni.
Bahan pun recycle je mana yg ada lebihan dolu-dolu.


"Buat apa lagi tu cik kak oii?"


Asal nya nak buat burung merak macam dalam gambar kat tepi tu...
Nampak tak???


Hampir nak siap dah ni.


Tadaaaa.... jadi laa kan.


Dah siap, jom kita makan!!

Nota Jemari: Hope tak terlambat to wish Happy Deepavali to all yang celebrate k
Share:

2 comments:

  1. as always... korang kat JDM selalunya creative & innovative!
    rindu zaman kat JDM huhu :(

    ReplyDelete
  2. ret...aktif blogging macam dedolu hehehee
    hehehe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.