Deepavali 2015 @ JDM

Ho hoiiiiii.... lama giler x hapdet blog.
Terlalu banyak cerita tertangguh, terbuku, terkepam.. 
Hahhaa... ini pun sebab mood OK sket, moh la kita update cerita terkini je kan.

Semalam opis ako ada buat jamuan sempena deepavali.
Jamuan nya pun simple-simple aje deh....
Tahun ni kali ke 2 kitorang celebrate deepavali sendiri.
Kalau idak tu, mesti nak combine dengan jamuan raya.


Gigih nak buat 'kolum' juga.


Last minit nak buat mende ni.
Bahan pun recycle je mana yg ada lebihan dolu-dolu.


"Buat apa lagi tu cik kak oii?"


Asal nya nak buat burung merak macam dalam gambar kat tepi tu...
Nampak tak???


Hampir nak siap dah ni.


Tadaaaa.... jadi laa kan.


Dah siap, jom kita makan!!

Nota Jemari: Hope tak terlambat to wish Happy Deepavali to all yang celebrate k

2 comments:

  1. as always... korang kat JDM selalunya creative & innovative!
    rindu zaman kat JDM huhu :(

    ReplyDelete
  2. ret...aktif blogging macam dedolu hehehee
    hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com