Tahniah K.R.U

Membesar dengan lagu-lagu seperti

Fanatik
Dua
Apa Saja
AWAS

dan banyak lagi.

Bila tau je derang ni akan dibubarkan, rasa sedih sangat.
Apa yang ako boleh kata kan, 

KRU memang awesome dari dulu hingga kini!
Tahniah sebab berjaya membawa KRU ke tahap yang sangat-sangat boleh dibanggakan.


Walau lepas ni dah takde nak dengar lagi cerita pasal kumpulan KRU,
harap lagu-lagu masih lagi dapat didengar di mana-mana.

Semoga bertambah berjaya, berjaya dan terus berjaya!!

Nota Jemari: Jom layan lagu.. 

2 comments:

  1. Kannn..sedih bila dapat tau..
    Aku mula kawin KRU ni baru nak naik..
    Sampai dodoikan anak pun bukak lagu KRU hahha..
    INgat lagi masa konsert dia kat Kotaraya, aku siap pergi dengan arwah bapak aku heret anak-anak ha ha ha

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com