,

Tahniah K.R.U

Membesar dengan lagu-lagu seperti

Fanatik
Dua
Apa Saja
AWAS

dan banyak lagi.

Bila tau je derang ni akan dibubarkan, rasa sedih sangat.
Apa yang ako boleh kata kan, 

KRU memang awesome dari dulu hingga kini!
Tahniah sebab berjaya membawa KRU ke tahap yang sangat-sangat boleh dibanggakan.


Walau lepas ni dah takde nak dengar lagi cerita pasal kumpulan KRU,
harap lagu-lagu masih lagi dapat didengar di mana-mana.

Semoga bertambah berjaya, berjaya dan terus berjaya!!

Nota Jemari: Jom layan lagu.. 
Share:

2 comments:

  1. Kannn..sedih bila dapat tau..
    Aku mula kawin KRU ni baru nak naik..
    Sampai dodoikan anak pun bukak lagu KRU hahha..
    INgat lagi masa konsert dia kat Kotaraya, aku siap pergi dengan arwah bapak aku heret anak-anak ha ha ha

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.