Salam takziah

Assalamualaikum,

Beberapa hari ni asyik menerima khabaran yang meyedihkan.

 Salam takziah buat Sis Lin sekeluarga yang baru je kehilangan adik iparnya. Semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang-orang soleh dan beriman disisiNya. Insyallah, amin. 

Sama juga buat adik ipar lelaki ako yang baru je mendapat berita kepulangan saudara terdekat ke rahmatullah pagi semalam. Bergegas juga la kena balik ke Kluang. 
Alhamdulilah, segala urusan dipermudahkan.

Pastu I is speechless sangat terutama sekali dapat khabar berita dari adik sendiri.
Wife nya disahkan menghidap kanser payudara tahap 3. 
Allahuakhabr!! Last jumpa adik ipar masa raya tempoh hari.
Lama juga la kan tak bersua. Siapa sangka, dari seorang yang happy go lucky, 
alih-alih dapat kabar berita yang menyedihkan. 
Pape pun, harap adik ako ngan wife nya kuat nak hadapi dugaan dariNYa.
Be strong! Don't give up!!

Untuk korang, apa pun dugaan dan musibah, insyallah hadapi lah dengan tenang dan sentiasa be strong ok!!

Nota Jemari: ako pun belum tentu sekuat mereka.... 



3 comments:

  1. Terima kasih Retna..
    Ujian dr Allah..hari kita esok lusa, kita pun tak tau kan.. :(

    ReplyDelete
  2. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
    Kesempatan Menang Lebih Besar,
    || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com