, ,

Psst... Ada tawaran hebat menanti anda!


Suspen tau Air Asia ni.
Buka email, terus nampak email dari AA, 
"Psst.. Ada tawaran hebat menanti anda!"
Alaa..... pastu klik klik --> "ketahui tengah malam nanti!"

Huwaaa.... suspen je tau.
OK la ok la, kita tunggu malam nanti.

Agak-agak promo apa ye?!

Nota Jemari: Kemana aje lagi ni?!! 
Share:

5 comments:

  1. tolong la ada lagi tiket murah nak dekat2 raya..nak balik bintulu ni tiket mahal macam nak pergi jepun!

    ReplyDelete
  2. bukak gak.. hahaha tapi point tak ckup nak redeem yang menarik2. yang boleh redeem tak best =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee kita x pakai point sbb x cukup gak tp nasib dpt harga tix murah tmpt yg plan nak gi tu..heheh

      Delete
  3. Kami dari keluarga besar ARENA-DOMINO
    Mengucapkan selamat hari Raya Idul Fitri 1440 H,
    Semoga dihari yang istimewa ini akan membawa kedamaian, kebahagiaan dan kesejahteraan untuk semua orang ,
    Minal ‘aaidiin wal faaiziin , Mohon maaf lahir dan batin .

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.