Psst... Ada tawaran hebat menanti anda!


Suspen tau Air Asia ni.
Buka email, terus nampak email dari AA, 
"Psst.. Ada tawaran hebat menanti anda!"
Alaa..... pastu klik klik --> "ketahui tengah malam nanti!"

Huwaaa.... suspen je tau.
OK la ok la, kita tunggu malam nanti.

Agak-agak promo apa ye?!

Nota Jemari: Kemana aje lagi ni?!! 

5 comments:

  1. tolong la ada lagi tiket murah nak dekat2 raya..nak balik bintulu ni tiket mahal macam nak pergi jepun!

    ReplyDelete
  2. bukak gak.. hahaha tapi point tak ckup nak redeem yang menarik2. yang boleh redeem tak best =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee kita x pakai point sbb x cukup gak tp nasib dpt harga tix murah tmpt yg plan nak gi tu..heheh

      Delete
  3. Kami dari keluarga besar ARENA-DOMINO
    Mengucapkan selamat hari Raya Idul Fitri 1440 H,
    Semoga dihari yang istimewa ini akan membawa kedamaian, kebahagiaan dan kesejahteraan untuk semua orang ,
    Minal ‘aaidiin wal faaiziin , Mohon maaf lahir dan batin .

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com