LIVE UPDATE : OFF TO JAY BEE

LIVE UPDATE : OFF TO JAY BEE

Assalamualaikum.... hepi wiken semua..! 

Kejap je dah nak hujung Januari kan. Minggu ni ramai dah plan cuti panjang kan. Cuti raya cina bakal menjelang. Memang selalunya cuti raya cina malas nak ke mana mana sebab tau betapa kesesakan yang bakal melampau jap lagi ni. Memandangkan kebosanan bakal muncul hahah moh la kita last minit plan vroommn ke Johor Bahru.

Hoyeeee ye betul, uyum dah on the way me Jay Bee ni. Eeee tak sabar rasanya nak balik JB lagi. Kali ni ada misi nak jumpa 'adik comel' hahaha

So, kepada korang yang akan bercuti macam Uyum, berhati hati memandu. Semoga selamat tiba di destinasi. 


Gong Xi Fa Cai kepada kengkawan yang akan menyambut Tahun Baru Cina esok!! 

See ya in Jay Bee!! Hahaa

Nota Jemari: Rindu nya zaman drive sengsorang... haha skrg ni 10 minit drive je dah mengantuk 😅

Post a Comment

14 Comments

  1. Safe drive kakret!!! Nk jumpa cucu sis lin ke tu??

    ReplyDelete
  2. semoga selamat sampai..ramainya ke JB minggu ni yee..kita pulak bakal keluar JB..hahaha!

    ReplyDelete
  3. Selamat bercutii. Semoga selamat semuanya..

    ReplyDelete
  4. eeee comel je bagi mini love <3 selamat bercuti hehe

    ReplyDelete
  5. Selamat bercuti.. Saya musim cuti-cuti buat spot check je kat kaunter-kaunter tiket muzium. 😀

    ReplyDelete
  6. Happy CNY. Happy holidayy..Hehe..tahu dah baby comel sapa...Take care ya Uyum...

    ReplyDelete
  7. ooo...ke selatan...luaskan kuasamu...

    ReplyDelete
  8. Jumpa Khalish ke tu? Mana post balik dari JB ni? Hehe.

    ReplyDelete
  9. Yuhuuu belum balik KL lagi ke tu hahahaha sonyappp

    ReplyDelete
  10. Happy holiday uyuuuum 😘. Ditunggu cerita2 seru uyum di sana yaaa 😄.. ihhh benar lah kak ret. Saya pun kalo dah Chinese new year, mending tak kemana2. Macet dan mahal semua penginapan 🤣

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com