Followers

Thursday, September 18, 2008

Deting wif AZA

Arini ako berbuka ngan aza kat Old Town White Coffee, Taman Melati. Last minit plan.. Lagi pun arini mmg ako FREE so otomatik ajakan aza tu ako terima je. Si aza awal2 lagi dah sampai kat situ. Ako sampai lebih kurang jam 6.30 pm. Mak datukkk punya la payah nak cari parking. Puas depan belakang ako tawaf satu area tu. Last2 ako dapat parking kat satu sudut nih.
Ekceli ngeri gak nak park kat situ tapi memandangkan mmg dah takde parking lain, maka terpaksa le ako gamble gak. Tawakal je la beb!!
Tengok la jauh kan si putih ako tinggalkan. Iskk.. terpasak la berkorban apa saja demi sesuap roti. Pewot lagi penting untuk diisi.
Kowang percaya tak ako berbuka ngan sekeping roti ajer tadi? Percaya la weiii... Sebab kan ako kena diet!! Adusss.... aza berbuka ngan nasi lemak tapi sape plak yg makan bihun tomyam itu?? Ada kemoskelan di sini rasa nya... iskk.. Cuba teka, itu sape punya??

Thank you aza sebab banjer kita tadi. Walau pun hanya sekeping roti, itu sudah memadai. Len kali bole banjer lagi. muahhhaa...

Nota Jemari: makan makan makan...

No comments: