Deting wif AZA

Arini ako berbuka ngan aza kat Old Town White Coffee, Taman Melati. Last minit plan.. Lagi pun arini mmg ako FREE so otomatik ajakan aza tu ako terima je. Si aza awal2 lagi dah sampai kat situ. Ako sampai lebih kurang jam 6.30 pm. Mak datukkk punya la payah nak cari parking. Puas depan belakang ako tawaf satu area tu. Last2 ako dapat parking kat satu sudut nih.
Ekceli ngeri gak nak park kat situ tapi memandangkan mmg dah takde parking lain, maka terpaksa le ako gamble gak. Tawakal je la beb!!
Tengok la jauh kan si putih ako tinggalkan. Iskk.. terpasak la berkorban apa saja demi sesuap roti. Pewot lagi penting untuk diisi.
Kowang percaya tak ako berbuka ngan sekeping roti ajer tadi? Percaya la weiii... Sebab kan ako kena diet!! Adusss.... aza berbuka ngan nasi lemak tapi sape plak yg makan bihun tomyam itu?? Ada kemoskelan di sini rasa nya... iskk.. Cuba teka, itu sape punya??

Thank you aza sebab banjer kita tadi. Walau pun hanya sekeping roti, itu sudah memadai. Len kali bole banjer lagi. muahhhaa...

Nota Jemari: makan makan makan...
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.