,

Puspanita Hi Tea

Semalam petang sepatotnya ako join hi-tea puspanita kat opis nih.
Tapi last minit ako x dapat join sebab ada keje yg perlu disetelkan semalam juga.
Maka, x dapat le ako nak mempoye2kan diri di petang Jumaat nan indah..

FRUST??
Opkos arr... slalu nya ako yg akan turut serta memeriahkan majlis dengan persembahan.
So, ingatkan taun ni nak turut serta sebagai tetamu saja.
Tapi, hurmm nasib x menyebelahi diri ini tuk bersuka ria..
Alahaii...
Sudah nya, ako mengenjoykan diri je la depan PC kat opis petang semalam..
*x besh langsung*

Tema semalam ada lah 'batik'.
Memandangkan ako x dapat join, maka kak een telah baik hati tolong mendapatkan door gift tuk ako juga. Dan doorgift itu adalah sehelai kain batik.
Waduh.. bila masa lak ako nak pakai kain batik tuh??

Aniwei, thanks kak een sbb sudi dapatkan juga doorgift yg x sebarapa itu..
Tak kisah la kan, nama pun FREE!

Nota Jemari: kena banyak bersyukur
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.