Followers

Saturday, November 15, 2008

Puspanita Hi Tea

Semalam petang sepatotnya ako join hi-tea puspanita kat opis nih.
Tapi last minit ako x dapat join sebab ada keje yg perlu disetelkan semalam juga.
Maka, x dapat le ako nak mempoye2kan diri di petang Jumaat nan indah..

FRUST??
Opkos arr... slalu nya ako yg akan turut serta memeriahkan majlis dengan persembahan.
So, ingatkan taun ni nak turut serta sebagai tetamu saja.
Tapi, hurmm nasib x menyebelahi diri ini tuk bersuka ria..
Alahaii...
Sudah nya, ako mengenjoykan diri je la depan PC kat opis petang semalam..
*x besh langsung*

Tema semalam ada lah 'batik'.
Memandangkan ako x dapat join, maka kak een telah baik hati tolong mendapatkan door gift tuk ako juga. Dan doorgift itu adalah sehelai kain batik.
Waduh.. bila masa lak ako nak pakai kain batik tuh??

Aniwei, thanks kak een sbb sudi dapatkan juga doorgift yg x sebarapa itu..
Tak kisah la kan, nama pun FREE!

Nota Jemari: kena banyak bersyukur

2 comments:

SiS-lin said...

simpan aje la ako..sok bersalin pakai..keh3

AKO said...

aha ek, betul gak :p