,

Treasure Hunt kembali lagi...

Treasure hunt kat opis ako ni kembali lagi..
Wah, excited gak bila dapat tahu tapi apakan daya, tahun ni ako x dapat nak join..
Ada urusan peribadi sket..

13 Dec 2008
KL-Selangor-KL

hurmm... taun ni TH just buat area KL je. Ni sah jimat kos punya pasal..
Antara kenangan terindah treasure hunt yang pernah ako join...

*cuba teka mana satu ako?*

Nota Jemari: Apa tema taun ni ek?
Share:

7 comments:

  1. lin tau..ret msti yg depan peganng tongkat tuh kan...lin kenal jari jemari ret tuh..keh3

    ReplyDelete
  2. kita pun nak tek agak... kita teka sama macam kat lin... akak makhluk asing depan sekali tu... :))

    ReplyDelete
  3. sis LIN,
    wah jari2 ku halus sekali, kerna mencuci setiap hari... mauhahahaa :-D

    shay,
    makhluk asing eh.. perghh berpeluh sakan tau jd makhluk asing tuh..
    waaaakak :p

    ReplyDelete
  4. kak retna yg pegang pakai tongkat tu la...ingat lagi...akak penah wat entry pasal ni kan...hihi..

    ReplyDelete
  5. ya betul jaja... akak pernah buat kan entry pasla ni dolu2 ;)

    ReplyDelete
  6. aku rasa ko yang baju t-shirt putih tu.. yg menyengih tak pakai topeng tu.. wa ka ka

    ReplyDelete
  7. ewah ewah... ni ada yg makan tongkat ni kang... cissssss

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.