Tuesday, November 18, 2008

Treasure Hunt kembali lagi...

Treasure hunt kat opis ako ni kembali lagi..
Wah, excited gak bila dapat tahu tapi apakan daya, tahun ni ako x dapat nak join..
Ada urusan peribadi sket..

13 Dec 2008
KL-Selangor-KL

hurmm... taun ni TH just buat area KL je. Ni sah jimat kos punya pasal..
Antara kenangan terindah treasure hunt yang pernah ako join...

*cuba teka mana satu ako?*

Nota Jemari: Apa tema taun ni ek?

7 comments:

  1. lin tau..ret msti yg depan peganng tongkat tuh kan...lin kenal jari jemari ret tuh..keh3

    ReplyDelete
  2. kita pun nak tek agak... kita teka sama macam kat lin... akak makhluk asing depan sekali tu... :))

    ReplyDelete
  3. sis LIN,
    wah jari2 ku halus sekali, kerna mencuci setiap hari... mauhahahaa :-D

    shay,
    makhluk asing eh.. perghh berpeluh sakan tau jd makhluk asing tuh..
    waaaakak :p

    ReplyDelete
  4. kak retna yg pegang pakai tongkat tu la...ingat lagi...akak penah wat entry pasal ni kan...hihi..

    ReplyDelete
  5. ya betul jaja... akak pernah buat kan entry pasla ni dolu2 ;)

    ReplyDelete
  6. aku rasa ko yang baju t-shirt putih tu.. yg menyengih tak pakai topeng tu.. wa ka ka

    ReplyDelete
  7. ewah ewah... ni ada yg makan tongkat ni kang... cissssss

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.