Followers

Tuesday, November 18, 2008

Treasure Hunt kembali lagi...

Treasure hunt kat opis ako ni kembali lagi..
Wah, excited gak bila dapat tahu tapi apakan daya, tahun ni ako x dapat nak join..
Ada urusan peribadi sket..

13 Dec 2008
KL-Selangor-KL

hurmm... taun ni TH just buat area KL je. Ni sah jimat kos punya pasal..
Antara kenangan terindah treasure hunt yang pernah ako join...

*cuba teka mana satu ako?*

Nota Jemari: Apa tema taun ni ek?

7 comments:

SiS-lin said...

lin tau..ret msti yg depan peganng tongkat tuh kan...lin kenal jari jemari ret tuh..keh3

shay said...

kita pun nak tek agak... kita teka sama macam kat lin... akak makhluk asing depan sekali tu... :))

AKO said...

sis LIN,
wah jari2 ku halus sekali, kerna mencuci setiap hari... mauhahahaa :-D

shay,
makhluk asing eh.. perghh berpeluh sakan tau jd makhluk asing tuh..
waaaakak :p

Mrs Jaja said...

kak retna yg pegang pakai tongkat tu la...ingat lagi...akak penah wat entry pasal ni kan...hihi..

AKO said...

ya betul jaja... akak pernah buat kan entry pasla ni dolu2 ;)

Kasawari said...

aku rasa ko yang baju t-shirt putih tu.. yg menyengih tak pakai topeng tu.. wa ka ka

AKO said...

ewah ewah... ni ada yg makan tongkat ni kang... cissssss