Brownies coklat dari B.A.N.D.U.N.G

Nampak nyummy kan?!
Dapat brownies cake ni dari kak aidah yang baru je balik bercoti ke BANDUNG. waduh waduh buk... enak sekali rasa nya.
Sayang plak nak makan.

Kowang nak ker??
Tak blehh.... ngeh ngeh... *bluwek*
tamak haloba nak makan sowang2 nih...

Hape? Kowang cakap ako kedekut?!
Tak kisah arr... kowang nak cakap apa pun..
Yang penting ako dapat makan sedap2.. nyummyyy..

Nota Jemari: erkk makan kek tu gemuk tak ek?
Share:

7 comments:

  1. ret klu mkn sorg kek tu,mmg nnti gumuk,tp klu ret kongsi dgn lin..keh3 kita gumuk sama2 la....keh3

    ReplyDelete
  2. qaseh,
    tgk je tau :p nyummmyyy

    lin,
    kah3.... erkk tp x pe la lin nak ngadap sowang2 jugak... :-D

    ReplyDelete
  3. sedap!

    erni beli banyak gila masa gi bandung aritu. yummy!

    ReplyDelete
  4. tu la... tapi ni brand amanda.. akak lebih suker kartika sari ;)

    ReplyDelete
  5. aritu erni pun beli amanda. sedap jugak kak.

    ReplyDelete
  6. tapi amnda pahit sket laaa ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.