Sumpitan 'kacang hijau'

Khas tuk kak CT n CM...
heheheh pssttt kacang sudah ada... straw juga sudah ada,
pstt bila bole belajar menyumpit nih??

muahahaa.... rasa nya beribu2 kacang ada tu..
Konpom pasni musti terror ako menyumpit...
wkaakakakaka

Nota Jemari: ehemm... kenangan ek :p
Share:

2 comments:

  1. wkahkahkah !! bior betul ni ret hahaha..tu buat bubur letak durian sedap gak ret hehehe

    Jun beli berapa mangkok ret hahaha

    ReplyDelete
  2. mmg buat bubur pun kat opis tu kak... siap beli doghian agi hehehe...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.