CHOW Chin Chau

Ok, di saat entry ini dipublish, ako sudah takde di depan PC.
Sudah berada di Hotel Mandarin atau KLCC..
Kalau ada kelapangan, akan cuba on9.

*beg baju - siap!
*henpon kamera - siap!
*charger bateri - siap!
*USB cable - siap!
*kasut - siap!
*kimi & lily - siap!

Nota Jemari: smile
Share:

2 comments:

  1. Bagusya ank dara sape lah ni yer keh3..rajin2 keja yer nnt dapat naik gaji lak pas ni hehehe

    ReplyDelete
  2. naik gaji?? aiyo xde makne nyer pun adehhhh

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.