Genap Soploh tahun

2 Februari 1999,
bermula episod baru buat ako..
Di sini lah ako mengenali erti pekerjaan..

2 Februari 2009,
genap soploh tahun ako di situ..
pahit manis bersama kamu kamu sumer..
Pelbagai rintangan dihadapi bersama.

Tarikh 2 Februari akan tetap dalam ingatan..
Terima kasih opis ku, sbb dikau ako masih di sini..

Nota Jemari: camne la soploh taun akan datang ek?
Share:

3 comments:

 1. 10 tahun hek retna.. lama tu.. setia tulla. heheheh

  ReplyDelete
 2. soploh thn akan dtg...dh jd boss kot...

  ReplyDelete
 3. shida,
  harus la setia beb.. mcm2 dah dapat dari opis nih... ;)

  Lin,
  boss?? erkk oo mungkin tidakkk...!!

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.