,

Sape tu?

eheh.. kowang nampak x mamat tu?
Cuba tengok betul2...
Menonong je dier jalan.
Tak toleh kiri kanan pun..
puas kita lambai2 tapi dia buat 'dek' ajer..
*eheh ye ke ako lambai2 tadi ek?*

Ha ako dah 'aim' baekk punya, baru dia pasan.
Huh... taadaaa..
"awak oo awak, sombong eh! Jalan x pandang2 pun kita.."

"ye la ye la, awak ke sana, saya ke sini, mana nak sama haluan kan!"

"AWAS! Awak sedang diperatikan"

laariikkssssss
muahahhaaa...

Nota Jemari: saja saja
Share:

4 comments:

  1. whahaha..en SODEP gupernya..handsome lah baru ni npk dia berbaju kemeja hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehehe... semalam lagi encem.. comei jer.. muahahaaa

    ReplyDelete
  3. saper ???
    ko kenal?
    aku tak kenal...
    wahhh suka2 jer tegur org

    ReplyDelete
  4. kenal kenal kenall... amboii gi coti2 x ajak pung.... nak hekot gi dabongggggg :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.