, ,

Lepaking@Mali's Corner

Buhsan kat umah...
Sms derang ajak lepak..
Ntah tetiba nak makan char kue teow.
Walaupun ako bukan peminat CKT tapi sesaje la nak ubah selera sket.

So mengajak le ako ke Mali's Corner kat area Taman Bunga Raya..
Opsssss jgn kowang tanya kat mana itu area... Malas ako nak describe.
Tadi pun jenuh ako explain kat si JUN... ala2 blur plak pakcik tu...
Yaa ampunnnnn JUN ;p


before dimakan....
ermmm byk udang...
sedap ker?
hurmm ok la kot...
tekak ako leh telan kira ok la tu...

Selepas selesai dimakan..
hurmm licin ko...
muahahahaha...

burlpppp
Thanks sumer coz sudi teman ako melantak...
hehehehe...

Nota Jemari: Nanti lepak lagi ye *wink*
Share:

9 comments:

  1. wahhh! sedap2 kue teow ni..x pernah cuba lagi lepak kat taman bunga raya tu..terasa lapor lah pulak hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehehe ok la..
    klu lapar sumer nmpk sedap :p

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... xdpt join smlm !!! benci tul !!!

    ReplyDelete
  4. sowi x dpt join! huhu~ lgpun cemane nak gi sana ek? aza x pandai.. haha

    ReplyDelete
  5. dilla & aza,
    maybe next time k :-)

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaaaa..aku pun nk nangis jgk dilla...si ret ni x ajk ponnnnnnn.

    ReplyDelete
  7. Rettt,.... pesal ko makan bersepah mcm tu sekalii...ganass beno. ada 'abg" hansem keparat, kenyit koo ek?..ahaks!!

    ReplyDelete
  8. Lin,
    alaahaiii klu ko dekat, dah lama ako ajak la weiii :p

    Mat,
    hahhhhahaa ada kot.. bluwekkk :p

    ReplyDelete
  9. salam,

    bila sis turun sana lagi.jgn lupa bawak sis g tempat ni plak ek.sila masukkan dalam diari akk yerk.

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.