Tuesday, April 7, 2009

Lepaking@Mali's Corner

Buhsan kat umah...
Sms derang ajak lepak..
Ntah tetiba nak makan char kue teow.
Walaupun ako bukan peminat CKT tapi sesaje la nak ubah selera sket.

So mengajak le ako ke Mali's Corner kat area Taman Bunga Raya..
Opsssss jgn kowang tanya kat mana itu area... Malas ako nak describe.
Tadi pun jenuh ako explain kat si JUN... ala2 blur plak pakcik tu...
Yaa ampunnnnn JUN ;p


before dimakan....
ermmm byk udang...
sedap ker?
hurmm ok la kot...
tekak ako leh telan kira ok la tu...

Selepas selesai dimakan..
hurmm licin ko...
muahahahaha...

burlpppp
Thanks sumer coz sudi teman ako melantak...
hehehehe...

Nota Jemari: Nanti lepak lagi ye *wink*

9 comments:

  1. wahhh! sedap2 kue teow ni..x pernah cuba lagi lepak kat taman bunga raya tu..terasa lapor lah pulak hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehehe ok la..
    klu lapar sumer nmpk sedap :p

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... xdpt join smlm !!! benci tul !!!

    ReplyDelete
  4. sowi x dpt join! huhu~ lgpun cemane nak gi sana ek? aza x pandai.. haha

    ReplyDelete
  5. dilla & aza,
    maybe next time k :-)

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaaaa..aku pun nk nangis jgk dilla...si ret ni x ajk ponnnnnnn.

    ReplyDelete
  7. Rettt,.... pesal ko makan bersepah mcm tu sekalii...ganass beno. ada 'abg" hansem keparat, kenyit koo ek?..ahaks!!

    ReplyDelete
  8. Lin,
    alaahaiii klu ko dekat, dah lama ako ajak la weiii :p

    Mat,
    hahhhhahaa ada kot.. bluwekkk :p

    ReplyDelete
  9. salam,

    bila sis turun sana lagi.jgn lupa bawak sis g tempat ni plak ek.sila masukkan dalam diari akk yerk.

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.