Saket jiwa

Kowang ada petua nak elak dari seseorang tak??
Adehh... letih tau!!
Ako ni dah le jenis yg bukan suke melayan org bertanya soklan2 yg remeh temeh... erkk maybe sbb ako malas nak melayan org tu kot.. so apa saja soklan yg ditanya ako anggap remeh??? ye ker?? eh tak tak... bkn camtu, tapi kes ni mmg ako mals nak melayan sbb ako tahu cara soklan yg akan kuar dari dia adalah sangat2 melemaskan kepala hotak ako tuk berpikir.

adehhh.... M.A.L.A.S ok!!!
cane nak elak ek owang camni?
kang x dilayan dicakap kita ni sombong...
padahal mmg rasa nak menyombong pun ngan dia..

ye ye ako tahu, dia jenis nak ajak berborak ngan ako.. tapi x tahu topik apa yg patut ditanya. sudahnya ako malas betul bila once dia buka mulut tuk bertanya, arghhhhhhh tensen kepala hotak ako!!!!

eheh, nape nak tensen2 kan?
Mana x tensen, sekali , dua kali bole la jgk ako elak, tapi smp bila ako nak elak dari melayan soklan dia.

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!


~AKO no one else~,
Share:

4 comments:

  1. salam,

    petua sis senang jer kak.ignore jer.biarla die nak kata apa.penakit ke.sombong ke.whatever.lama2 dia akan bosan gak kak

    ReplyDelete
  2. sabar kak.. sabar.. akak wat dekkk jew!

    ReplyDelete
  3. petua aku.. ko letak ear plug kat telinga tu.. atau ko guna headset ker apa... layan lagu gersang.. he he

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.