Followers

Monday, April 13, 2009

Saket jiwa

Kowang ada petua nak elak dari seseorang tak??
Adehh... letih tau!!
Ako ni dah le jenis yg bukan suke melayan org bertanya soklan2 yg remeh temeh... erkk maybe sbb ako malas nak melayan org tu kot.. so apa saja soklan yg ditanya ako anggap remeh??? ye ker?? eh tak tak... bkn camtu, tapi kes ni mmg ako mals nak melayan sbb ako tahu cara soklan yg akan kuar dari dia adalah sangat2 melemaskan kepala hotak ako tuk berpikir.

adehhh.... M.A.L.A.S ok!!!
cane nak elak ek owang camni?
kang x dilayan dicakap kita ni sombong...
padahal mmg rasa nak menyombong pun ngan dia..

ye ye ako tahu, dia jenis nak ajak berborak ngan ako.. tapi x tahu topik apa yg patut ditanya. sudahnya ako malas betul bila once dia buka mulut tuk bertanya, arghhhhhhh tensen kepala hotak ako!!!!

eheh, nape nak tensen2 kan?
Mana x tensen, sekali , dua kali bole la jgk ako elak, tapi smp bila ako nak elak dari melayan soklan dia.

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!


~AKO no one else~,

4 comments:

sishoney said...

salam,

petua sis senang jer kak.ignore jer.biarla die nak kata apa.penakit ke.sombong ke.whatever.lama2 dia akan bosan gak kak

f.a.i.z.z.a.h said...

sabar kak.. sabar.. akak wat dekkk jew!

Kasawari said...

petua aku.. ko letak ear plug kat telinga tu.. atau ko guna headset ker apa... layan lagu gersang.. he he

retna said...

hurm......