Kasawari oo Kasawari


Gersang Songs

beep oo beep,
ko musti suka lagu2 ni kan...
hahahahaa.. laaayannnnnnnnnnnn!!

Nota Jemari: ko musti windu kat ako bila dengar lagu nih..:p
Share:

5 comments:

 1. wakakakah...sentimentel le ko...hahahaha

  ReplyDelete
 2. Lagu jiwang karat abis... ret..cuba ko tulis lagu gersang ni sampai habis..nak gak layan lagu tu hehehe

  ReplyDelete
 3. Lin,
  senti MENTEL laaaaa wakakakaka

  kak ct,
  dah letak dah lirik tu.. layann ek ;)

  ReplyDelete
 4. gersang gersang gersang... hu hu

  ReplyDelete
 5. pstt ko tgh menGERSANG ke malam2 jumaat ni weii... wkakakaka..... :-D

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.