Bazaar ramadhan PUSPANITA


Yeay sudah start!!
Bazaar Ramadhan Puspanita Kijang yang akan bermula pada hari Jumaat ini, 21 Aug 2009 jam 12.00 - 3.00 petang. Bazaar tersebut akan terus beroperasi pada setiap Jumaat (28 Aug, 4, 11 & 18 Sep 2009).

Tapi awat kali ni cam suram je ek??
Jom kita layan mereka yang bizi menyoping..


Ako sudah 'aim' satu baju tapi mampukah ako membelinya??
ermm... alaahaiii...
takpe takpe klu ada rezeki.....

Nota Jemari: Selamat bersahur kengkawan!!
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.