, ,

Superb GI Joe & Lecka Lecka

Ke Cathay Cineplax pulak.. mau tengok wayang. G.I Joe menjadi pilihan. Show jam 6 petang. Masih ada sejam before wayang bermula. Berjalan2 di the curve.


Yeehaaaaaa sangat BEST!! SUPERB! MELETOP!!
kebabommm.....!!!

Siyes, mmg best sesangat citer nih. Tak rugi kowang layan.
Ako tengok dengan khusyuk sampai ternganga molot.
Sangat mengasyikkan.

Ada sambungan. Gerenti! Klu tak sambung gak mmg ako letopkan itu panggong.. muahaha over plak kan...

Sangat2 seronok. Aksi2 yg mendebarkan. Mengasekkan.. mengGHAIRAHkan... perghhh. Eheh tak yah citer lelebih. Mau merasai kehebatan filem itu? Gi panggung cepat!

LIMA bintang!

Sejuk.
Pas kuar panggung mau terkucil. Gi toilet dulu buang 'hajat'. AMIN.

Jom 'lecka lecka'. Apa jadah plak tuh??
ermm...

Lorr sejuk2 mau melantak aiskrim?? Biar betul?!
Layan kan ajer...

Menarek...

"alo... excuse me?! anybodi home?"

erkk mana plak pigi ini tuan kedai??
Lorr gi toilet juga kah??
ermm...
*make sure cuci tangan kasi bersih2 ok!*

Sedap ker tuh??
Nyumm nyumm...

Jom melepak kat situ sambel makan eskrem..
Nice scenary...

Nota Jemari: penuh xtvt
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.