,

Tengok, dia dah CERIA balik....!!

Pagi tu kan dia ketakutan dek insiden 'lemas' kejap tuh. Memang mood dia cam down la sket kan. So tuk kembalikan mood dia seperti biasa, kena la pandai mainkan peranan. Katanya bibik si dia kan. Sebelum balik, kitorang melepak kejap tepi pantai.

Sedang melepak2 itu ako ternampak satu buaian. Wah sangat sesuai betul kedudukan buaian itu di tepi pantai. Apa lagi ako dokong dak kecik tu, dodokkan dia atas buaian bersama ako. Nah, kowang tengok la aksi dia dan 'bibik' yang comei itu... hahhahahaha

See see see kan dah cakap. Bukan susah pun nak kasi dia ceria balik. Hahha senang hati tengok dia dah tersenyum kembali. Bukan dia je yang ceria, hati 'bibik' pun jadi berbunga2 bila tengok aksi2 kami itu...

sape kata keje 'bibik' tu susah... senang je kan.. lalalalallaa

Dia sangat excited tengok bot/kapal. erkk Nak jadi pelayar kah?? gurlppp

Nota Jemari: Bibik bukan sebarang bibik tau... :p
Share:

4 comments:

  1. cool la tmpat tu kan.. ermm apa kata kita bikin holiday kat situ.. guna budget MARA. huhu

    ReplyDelete
  2. erkkkk huhu.... erkk gurlpp.... *garuk kepala*

    ReplyDelete
  3. fuuhhh pandai le ko mujuk bdk kecik yek..
    psstt klu aku majuk? cam tu ke ko pujuk..hahahahah naik buai??

    ReplyDelete
  4. psstt ako pujuk budak2 ok lagi, klu mak budak konpom ako soh bapak budak yg tolong ako pujuk wkakakaka :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.