Followers

Monday, September 28, 2009

Tengok, dia dah CERIA balik....!!

Pagi tu kan dia ketakutan dek insiden 'lemas' kejap tuh. Memang mood dia cam down la sket kan. So tuk kembalikan mood dia seperti biasa, kena la pandai mainkan peranan. Katanya bibik si dia kan. Sebelum balik, kitorang melepak kejap tepi pantai.

Sedang melepak2 itu ako ternampak satu buaian. Wah sangat sesuai betul kedudukan buaian itu di tepi pantai. Apa lagi ako dokong dak kecik tu, dodokkan dia atas buaian bersama ako. Nah, kowang tengok la aksi dia dan 'bibik' yang comei itu... hahhahahaha

See see see kan dah cakap. Bukan susah pun nak kasi dia ceria balik. Hahha senang hati tengok dia dah tersenyum kembali. Bukan dia je yang ceria, hati 'bibik' pun jadi berbunga2 bila tengok aksi2 kami itu...

sape kata keje 'bibik' tu susah... senang je kan.. lalalalallaa

Dia sangat excited tengok bot/kapal. erkk Nak jadi pelayar kah?? gurlppp

Nota Jemari: Bibik bukan sebarang bibik tau... :p

4 comments:

Kasawari said...

cool la tmpat tu kan.. ermm apa kata kita bikin holiday kat situ.. guna budget MARA. huhu

AKO said...

erkkkk huhu.... erkk gurlpp.... *garuk kepala*

Sis-Lin said...

fuuhhh pandai le ko mujuk bdk kecik yek..
psstt klu aku majuk? cam tu ke ko pujuk..hahahahah naik buai??

AKO said...

psstt ako pujuk budak2 ok lagi, klu mak budak konpom ako soh bapak budak yg tolong ako pujuk wkakakaka :p