,

Party Eskrem

Makan! Makan! Makan!
Aiyoo.... Ni gara-gara 'KUCING' takde maka 'TIKUS' pun mula la menari-nari keriangan.


Let's PARTY!!!!!
Yeeehaaaa ada owang banjer makan eskrem... Nyummmyyy..
Memang sah arr department ako ni 'Jabatan Aku Suka Makan' (JASM).. iskkk...


Mereka sakan menghayati eskrem memasing.
Bende FREE mmg best je kalau makan... muahhahha


Tengkiu kak farina for da 'party treat'..
Nyummyy sedap, moga murah rezeki lagi.


"udah-udah le budak berdua ni... x abesh2 lagi melantak eskrem ke tu??"

Nota Jemari: Lusa dah camping day!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.