Sape nak SUSU?


Dah lama rasa nya tak minum susu. Kebetulan tadi ako ke supermarket Sogo mencari sesuatu yang berpatut2 dan terpandang ke arah susu. Tambah2 plak klu beli susu itu akan dapat 1 cawan FREE. Yeay senang sket mau minum itu susu.

"Tepuk amai-amai, belalang kupu-kupu...
tepuk biar pandai, nanti malam upah SUSU"

"SUSU lemak manis, santan kelapa muda..
AKO slalu nangis, hari2 kena buat keje"

*huhuhu.... apa motif la ako letak lagu pok amai2 ni kan.. alahaaaiii laaayaannnnn*


Taaadaaa ni la cawan FREE klu ko beli susu ANLENE. Ada 4 corak sume nyer. OK lagi 3 corak akan menyusul kemudian...

Nota Jemari: Minum 2X sehari, baru dapat 100% kalsium
Share:

2 comments:

  1. hahaha!!! kite pun sampai dh lupa ada susu ni dlm almari...hahaha! asyik mnm susu segar je...

    ReplyDelete
  2. hehhehe jom jom kita kuatkan tulang... hehehe sedap kan susu nih nyummm

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.