Musical Fountain @ Mines

Yeehaaa at last, selamat dah berada kat area show fountain. Masih kosong lagi. Takpe jom cari 'port' yang sesuai. 

Alamak mama abin x larat mau turun tangga so kami pilih 'port' atas je.

Dia dah mula x senang duduk macam 'cacing kepanasan' lagaknya. Memang malam itu agak panas sket. Tiada udara yang boleh menyejukkan hati budak nakal itu. 

Ishhhh ada je mende dia nak buat. Show pun lambat, mana budak tu nak senang duduk kan.

Pape pun jom kita layan tengok fountain muzikal tu yek. Sowi la klu gambar ada sket x jelas. Kamera ako bukan canggih mana pun. Cukup la nak share ngan kowang sumer. Enjoy!!

Fountain 1


Fountain 2

Nota Jemari: Show: 8 pm & 10 pm (erkk klu x silap laa)
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.