Followers

Monday, February 15, 2010

Musical Fountain @ Mines

Yeehaaa at last, selamat dah berada kat area show fountain. Masih kosong lagi. Takpe jom cari 'port' yang sesuai. 

Alamak mama abin x larat mau turun tangga so kami pilih 'port' atas je.

Dia dah mula x senang duduk macam 'cacing kepanasan' lagaknya. Memang malam itu agak panas sket. Tiada udara yang boleh menyejukkan hati budak nakal itu. 

Ishhhh ada je mende dia nak buat. Show pun lambat, mana budak tu nak senang duduk kan.

Pape pun jom kita layan tengok fountain muzikal tu yek. Sowi la klu gambar ada sket x jelas. Kamera ako bukan canggih mana pun. Cukup la nak share ngan kowang sumer. Enjoy!!

Fountain 1


Fountain 2

Nota Jemari: Show: 8 pm & 10 pm (erkk klu x silap laa)

No comments: