, ,

RANCANGAN HARI JADI TERHEBAT ADLI


Presenter : The Actors Studio Teater Rakyat
Director : Megat Sharizal
Writer : Adiwijaya
Artistic Director : Joe Hasham OAM
Executive Producer : Dato' Faridah Merican
Featuring : Fauzuly Hamdan Tahir, Qahar Aqilah, Shamaine Othman, Nabihan Yaacob, Sharon Lam and Redza Minhat
Pada hujung minggu harijadinya yang ke 25, Adli menjemput kawan-kawan terdekatnya ke kampungnya yang terletak jauh di pedalaman entah mana untuk meraikan hari bermakna itu bersamanya. Lebih penting bagi Adli sebenarnya ialah untuk menyemarakkan cinta dengan kawan baiknya sejak kecil, Deliah, yang akan mengahwini kawan Adli daripada kolej, Musa.


Adli yakin dia akan berjaya. Musa yakin dia dapat menghalang Adli. Deliah yakin salah seorang daripada jejaka itu memang benar-benar cintakannya. Siapa yang betul, tiada yang tahu, tetapi pasti ada jawapannya pada malam parti harijadi Adli.

Klik sini untuk keterangan lebih lanjut.

Nota Jemari: Jom ramai2....
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.