Rehatkan badan diwaktu REHAT

Penat!
Plan mulanya mau merehatkan badan pada esok hari (Jumaat) tapi memandangkan ada perkara2 yang x dapat dielakkan, maka terbantut la niat kami bertiga mau berehat. Ok abaikan dulu.

Lunch!
Ye ye sudah masuk waktu makan tengahari. Tiada arah tujuan. Bangun dari kusi, kluar dari opis, berjalan la kaki ini, melangkah sambel tiada arah tuju.

Kak een: Kita nak gi sogo nak beli apa ye?
Ako: Ntah... *sambel sengih memanjang*
Kak een: Laaaaa ingat kan ada mende nak beli,. 
Ako: Tu la.. abis, sumer owang dok kecoh2 ajak lunch, ret pun ikut je la.
Kak een: alih2 kita berdua je... hehhee Jom gi Tanamera nak?
Ako: huh? Sempat ke?
Kak een: Sempat je, kita try tengok dulu.
Ako: JOmmm!!!!

Perbualan antara dua sahabat membawa mereka ke Pusat Rawatan Tanamera di Pertama Komplek.

Ohh ternampak di pintu masuk, " Massage Shoulder, Head & Body RM40 for 30 mins." OK menarek. Memandangkan masa yang agak singkat, maka kami bersetuju dengan rawatan tersebut. 

Sowi Farihah, next time kita gi bertiga ye ;-) *siyes, kitorang x plan pun*

Isi borang pendaftaran dulu.


Dihidangkan kami air teh herba.


Masuk bilik persalinan, diberinya kami baju untuk ditukar.

Ada 4 jenis minyak untut mengurut. Kowang pilih je la nak yg mana satu. 

So, pastu tak tunggu lagi terus saja ako soh budak tu mengurut. Saket juga la pada certain2 part yang dia massage tapi tatap perrghhhhh besh!!! Tapi cam nak gi massage lagi la ujung minggu ni.. *wink*

Nota Jemari: Lega sket!
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.