Followers

Thursday, February 4, 2010

Rehatkan badan diwaktu REHAT

Penat!
Plan mulanya mau merehatkan badan pada esok hari (Jumaat) tapi memandangkan ada perkara2 yang x dapat dielakkan, maka terbantut la niat kami bertiga mau berehat. Ok abaikan dulu.

Lunch!
Ye ye sudah masuk waktu makan tengahari. Tiada arah tujuan. Bangun dari kusi, kluar dari opis, berjalan la kaki ini, melangkah sambel tiada arah tuju.

Kak een: Kita nak gi sogo nak beli apa ye?
Ako: Ntah... *sambel sengih memanjang*
Kak een: Laaaaa ingat kan ada mende nak beli,. 
Ako: Tu la.. abis, sumer owang dok kecoh2 ajak lunch, ret pun ikut je la.
Kak een: alih2 kita berdua je... hehhee Jom gi Tanamera nak?
Ako: huh? Sempat ke?
Kak een: Sempat je, kita try tengok dulu.
Ako: JOmmm!!!!

Perbualan antara dua sahabat membawa mereka ke Pusat Rawatan Tanamera di Pertama Komplek.

Ohh ternampak di pintu masuk, " Massage Shoulder, Head & Body RM40 for 30 mins." OK menarek. Memandangkan masa yang agak singkat, maka kami bersetuju dengan rawatan tersebut. 

Sowi Farihah, next time kita gi bertiga ye ;-) *siyes, kitorang x plan pun*

Isi borang pendaftaran dulu.


Dihidangkan kami air teh herba.


Masuk bilik persalinan, diberinya kami baju untuk ditukar.

Ada 4 jenis minyak untut mengurut. Kowang pilih je la nak yg mana satu. 

So, pastu tak tunggu lagi terus saja ako soh budak tu mengurut. Saket juga la pada certain2 part yang dia massage tapi tatap perrghhhhh besh!!! Tapi cam nak gi massage lagi la ujung minggu ni.. *wink*

Nota Jemari: Lega sket!

2 comments:

Pretsel Maker said...

Nanged Your Ads
Nang My Ads Too
http://pretselmaker.blogspot.com/

AKO said...

tq, n sure ;)