,

Ujung minggu

Salam,

Siang tadi mengontek Sri, ajak lepak bersama. Calling2 maka sepakat mahu melepak di Lanai Kijang. Tengah bersiap2 dapat pulak call dari cik murshi. Ada masalah sket maka terpaksa la menguruskan masalah itu terlabih dahulu. So utk menyetelkan masalah itu, harus la ke Seksyen 14. Nak tak nak terpaksa lah cik murshi menjemput kami di Lanai terlebih dahulu.

"Betul la Sri, tenet kat Lanai ni gilos laju yang amat!!"

Sementara menunggu cik murshi, sempat la jugak ako online kat situ. Syiokkkk!!! Laju gila babas seh! haha Mungkin kah lepas ni ako ghajin melepak kat sana saja??? jeng jeng.....

Oh ye, nak melepak kat Lanai ni ada syarat nya :-

~ hanya owang dewasa sahaja dibenarkan masuk
~kanak-kanak yang berumur 15 tahun ke atas sahaja
~Lelaki harus pakai baju yang berkolar dan kasut yang tertutup
~Pompuan pun kena pakai t-shirt yang berkolar tapi klu ko dah bertudung bukan dia nampak pun kan...
~gym hanya untuk STAF BNM sahaja

Cik murshi sampai je terus kami ke seksyen 14. Ekceli mahu ke Digital Mall yang terletak di situ. Ada urusan rasmi yang harus disetelkan. Adehhh kowang tahu2 ajer area situ nak mencari parking amat la payah sekali. Sesak sesangat. Nasib baik lah kami dapat juga tempat parking yang 'selesa' sket.

Ye ye kami berurusan dengan itu kedai. Ermm sepatutnya urusan itu boleh setel dalam sejam dua tadi tapi disebabkan technician mereka takde, maka terpaksa la kami tinggalkan saja sesuatu di situ. Harap esok sudah siap dan boleh di 'collect'. 

"erkkk ngeri... taaakoooottttt"
"Sowi boss, jangan maghah eh!!"
"gurlpp......"

Nota Jemari: takpe takpe memasing tarek napas pepanjang eh.... aaaaaffhoooooo
Share:

2 comments:

  1. wehhh..sporting nya mushi..mo lak amik gambar aksi camtu :p

    ha..ha..tak ahu..bos marahhhh

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha..... mood dia ok kot time tu ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.