, ,

Hepi Coming Besday, BOSS!!

Kisahnya esok adalah besday PENGARAH ako. Maka, kononnya nak menyeleberate la awal sehari besday empunya badan. Konon mahu kasi surprise la kan. Sudahnya kami sumer yang kena surprise sebab PENGARAH ako ada miting waktu dan ketika ini. Ha padan muka memasing kan. hahahaha...oppsss :p

Pape pun kek dah beli. Sedap tu pecan butterscoth dari Secret Recipe.

Kuih-muih juga sudah terhidang.
So nak tak nak melantak ajer la tanpa orang yang diRAI.

Macam biasa, department ako mmg sesuai dengan namanya.
Jabatan Aku Suka Makan (JASM).
hhahahaaa

Eheh... tetiba BOS ako muncul daaa....
"Hepi coming besday, BOSS!"

Nota Jemari: makan selagi SIHAT!
Share:

3 comments:

  1. nmpk kurus plak BoSSS..hikhik..

    ReplyDelete
  2. hahaha...suspen je, boss kakRet pun wat muka suspen plak :D

    dia mau mkn keke atau mau mkn hp tu?

    ReplyDelete
  3. murshi,
    kurus??? erk


    cha,
    hahhhha dedua oppsss mampos kang dia bc sini :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.