Hepi Coming Besday, BOSS!!

Kisahnya esok adalah besday PENGARAH ako. Maka, kononnya nak menyeleberate la awal sehari besday empunya badan. Konon mahu kasi surprise la kan. Sudahnya kami sumer yang kena surprise sebab PENGARAH ako ada miting waktu dan ketika ini. Ha padan muka memasing kan. hahahaha...oppsss :p

Pape pun kek dah beli. Sedap tu pecan butterscoth dari Secret Recipe.

Kuih-muih juga sudah terhidang.
So nak tak nak melantak ajer la tanpa orang yang diRAI.

Macam biasa, department ako mmg sesuai dengan namanya.
Jabatan Aku Suka Makan (JASM).
hhahahaaa

Eheh... tetiba BOS ako muncul daaa....
"Hepi coming besday, BOSS!"

Nota Jemari: makan selagi SIHAT!

3 comments:

  1. nmpk kurus plak BoSSS..hikhik..

    ReplyDelete
  2. hahaha...suspen je, boss kakRet pun wat muka suspen plak :D

    dia mau mkn keke atau mau mkn hp tu?

    ReplyDelete
  3. murshi,
    kurus??? erk


    cha,
    hahhhha dedua oppsss mampos kang dia bc sini :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com