, ,

Jom undi ABIN


Takmoh citer panjang-panjang....
MAMA si ABIN ni masuk contest dalam majalah PA&MA..
Eheh opkos la masukkan ABIN dalam itu contest..
So kengkawan, jom jom UNDI budak nakal tu...


Muqarrabin B Saleh

"Meh la undi ABIN, nanti ABIN banjer eskrem k" ....
 
Nota Jemari: yapedaaa MAMA dak ABIN ni, tarikh lahir anak sendiri pun leh silap iskkk
Share:

4 comments:

 1. haaa...nnt nak soh sis undi cikAuni lak ar ;p

  ReplyDelete
 2. ye ye sama2 la kita mengUNDI hehehe

  ReplyDelete
 3. kita dah undi Abin...tp x nk eskerim kita nak pizza ekekeke.

  ReplyDelete
 4. aikk demand lak... ok ok :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.