Followers

Tuesday, April 20, 2010

Korea Trip - Herb Farm

Seharian penat berjalan. Travelling nak ke Nami Island jer amek masa lebih kurang 2 jam. Aiyo memang kebas montot dibuatnya duduk dalam bus lama benor. Pas menikmati suasana damai dan romantik ala-ala sonata, dalam kepenatan kami dibawa ker satu taman herba. Memula cam maleh nya nak turun n jenjalan kat herb farm tu tapi takkan nak melopong duduk sengsowang dalam bas kan. So, gagah la juga berjalan2 beriringan kami sumer. Gilos ko 2 hari x tukar baju, x cuci muka, x gosok gigi... erkk eeeyeeww geli ok tapi bila mengenangkan pas herb farm ni kami akan check-in hotel, berseri2 la muka memasing. Tak sabar dah nak berehat2 dalam bilik.

Apa nak buat kat Herb Farm ni ek???? Jom kita masuk jenguk-jenguk.

Laaaa ghopenyer cam taman bunga gitu. Ada macam-macam jenis bunga tapi masih dalam prose nak mengembang. Sayangg sekali, musim bunga yang diharapkan musim sejuk pulak yang muncul. Kowang bayangkan aje la macam pegi cameron tengok bunga-bunga di situ.

Ada la juga sesetengah bunga yang kian 'berbunga' mengembang cantek.

Bunga pepel ni banyak sungguh kat sana. Tak tahu apa nama nya. Nak kata bunga 'seri pagi', ishh takde ghope pun. 

Nampak tak pokok-pokok kat belakang tu masih belum menghijau lagi.

OK dah dah jom balik... Dah tak sabar nak masuk bilik nih... Penattttt nyaaaa.....!!!

Nota Jemari: kat herb farm, ako beli jam herb. Sedap!!

6 comments:

akpfapaf said...

sedap yer jem tu?? apa kata bwk brg sesudu..bg kawan2 opis rasa..hehehe

AKO said...

nak rs ek... nnt ako igt ako bw esk k ;)

ch@ said...

masuk bilik...ooo ok 2day tak mandi ye, busukkkk!

AKO said...

wkakkaaka syyyy bukan owang tahu pun :-D

ch@ said...

hahaha...bkn org bau pun yek ;)

AKO said...

yeezzaaaa sumer sama bau je kat sana :-D lagi pun sejuk maaaaa