Followers

Saturday, April 3, 2010

Lucky Draw

Salam,

Nak join lucky draw yang dianjurkan oleh 'Memory Shop'. Jom kengkawan apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang. Mana tahu kowang pun ada 'lucky' bukan 'laki' eh.

So syarat-syaratnya simple sesangat.


1. post di blog anda tentang LUCKY DRAW
2. follow blog ini
3. sila letakkan banner blog kami di blog anda.

kepada mereka yang telah memenuhi syarat di atas boleh tinggalkan comment di sini berserta link posting anda.

KEPUTUSAN LUCKY DRAW AKAN DIUMUMKAN PADA 4/5/2010
HADIAH-HADIAH !!!!!
1st = Rm30 + BROOCH ( PILIHAN ANDA )
2nd = Rm20 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )
3rd = rm10 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )


Senang je kan.. so apa tunggu lagi!!

Nota Jemari: Takde 'LAKI' tapi agak2 ada 'LUCKY' tak?

2 comments:

Mat Gebu said...

Hahahaha..insya allah...ada lucy dan juga ber"laki" nanti...ni sah2 mengong lepas telan pill cina tu kann?..hahahah

AKO said...

wakakakaakka ye la mat, kepala hotak ting tong dah ni hahha