Lucky Draw

Salam,

Nak join lucky draw yang dianjurkan oleh 'Memory Shop'. Jom kengkawan apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang. Mana tahu kowang pun ada 'lucky' bukan 'laki' eh.

So syarat-syaratnya simple sesangat.


1. post di blog anda tentang LUCKY DRAW
2. follow blog ini
3. sila letakkan banner blog kami di blog anda.

kepada mereka yang telah memenuhi syarat di atas boleh tinggalkan comment di sini berserta link posting anda.

KEPUTUSAN LUCKY DRAW AKAN DIUMUMKAN PADA 4/5/2010
HADIAH-HADIAH !!!!!
1st = Rm30 + BROOCH ( PILIHAN ANDA )
2nd = Rm20 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )
3rd = rm10 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )


Senang je kan.. so apa tunggu lagi!!

Nota Jemari: Takde 'LAKI' tapi agak2 ada 'LUCKY' tak?
Share:

2 comments:

  1. Hahahaha..insya allah...ada lucy dan juga ber"laki" nanti...ni sah2 mengong lepas telan pill cina tu kann?..hahahah

    ReplyDelete
  2. wakakakaakka ye la mat, kepala hotak ting tong dah ni hahha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.