Followers

Friday, April 2, 2010

Menjamu tetamu SELATAN

Tetiba petang tengah borak-borak berYM dengan makcik AWOK, tup tup dia bilang laki dia kat KL. Kisahnya hubby dia nak ke Tganu arini. So, dah alang2 En Sabar ada kat KL, maka mengajak la dia dinner together2 malam tadi. Restoran Le Chateur De Puah tempat pilihan untuk melantak. Setelah berSMS dengan Jun dan Shai, maka jam 9 malam bertemu la kami sumer di situ. Kak CT dan CM x dapat join, barangkali kepenatan di 'malam jumaat'. erkk gurlpppp *nyorok*

Macam biasa shai musti owang pertama yang sampai kat situ. Saja kitorang pilih tempat duduk bersila. Luas, ko nak baring pun boleh kat situ.

Sempat lagi bertenet. Since kitorang nak jumpa laki dia, maka sempat la berSKYPE dengan lin di sana. Pssttt layan je kami makan walau gambar adalah gelap.. Tu yang best dok dalam gelap, x gitu?! erkk laarriiii


Ok jom kita tengok menu. Sementara derang sampai lewat, meh kita order pape yang patut dulu.

Taadaaa.... ada dim sum, ada roti taliban, ada wedges, cappuchino panas. Ermmm nyummyyy.....!! Tak puas makan dim sum tu, ghase nak tapau jer tapi klu dah sejuk konpom x sedap dah. Tak FRESH gitu kan?!

Tepat jam 9 malam, mereka pun sampai. Jun macam biasa, jadi owang 'bujang' lagi malam tadi. Oh ye En Sabar pun  datang 'solo' gak. muahaahha Adakah malam tadi dinner untuk owang-owang 'BUJANG'?? muahahahaha....... Jangan jeles ek awak sebab laki awak join kami yang bujang2, hehehe :p

En. Sabar, tetamu mereka juga...

Wah wah En Sabar kelaparan ghope nyer.. Jun yang kesepian tersandar di tepi. muahahahaha

Nota Jemari: Thank you ALL esp tuan yang diraikan.

4 comments:

CT Delima said...

ohhhh..awak..!! semalam CM kita balik awal kul 6 dah sampai umah. kita bukan petat tapi tunggu2 gak org anto sms kat kita nak gi kul berapa. tapi bila tunggu2 x der sampai ler hujan lebat kat setapak.so benda yang paling syok..ZZZZZZZZZZZZ ekekeke

AKO said...

aiyakk....
kita ingat awak x dapat join sbb awak pun syp je.. erkkk.... bkn awak kata nak tgu CM reply.. tup2 kita tgu gak awak sms kot2 nak join.. alaahaaiiii rugi nyaaaa!!

takpe lenkali kita gather2 lagi k ;-)

ps: jangan maghah ek...

.::WaNiE::. said...

uihh luas gile kawasann

AKO said...

hehhe tu laaa... :-)