,

Korea Trip: Last Day

Malam terakhir.
Bermalam kat Hotel Songdo Bridge area Incheon.
Penat, hanya perlu berehat!
Seawal 3.30 pagi dah kena bangun dan bersiap.
Erkk.... tapi malam itu kami tido lewat juga gara2 online hingga larut malam.

Sampai je hotel terus pose dulu. Bukan apa takut tak sempat esok paginya nak bergambar sakan.

Keesokkan pagi.
Ready nak cheeck-out hotel.
Flight jam 8:30 pagi.

Sampai airport.
Memasing tengah sibuk nak pick up beg sendiri.
Waktu ni baru jam 5:30 or 6:00 pagi kalau x silap tapi dah terang macam cam 7 pagi kan?!!

Bekfes kami hanya di McD

Dan kami hanya diberi pancake sebagai sarapan pagi itu. 
Gurlpppp!
Memang la kebulur kan tapi dah ko was-was nak makan daging serta ikan kat situ, so telan je la mana yang boleh.

Haram kalau kat sini ako nak gambar ngan patung mcD nih hahahhaa...
Tapi kat sana, owang kan kenal kita pun so snappy juga la ngan patung itu.

Babai Korea!
Selamat perjalanan kami ke sana dan pulang ke tanah air.
Walau tak seperti yang diharapkan sangat tapi puas hati la juga.
Atlis, ako dah berjaya jejak kan kaki kat sana.

Pasni no more coti-coti sebab sudah BANKRUP!!!
hhaahaha kena kumpul duit untuk kawen plak..
erkk kawen? gurlppp....

Nota Jemari: Negara India sama omputih je belum jejak.. erk bila ek?
Share:

2 comments:

  1. nak tya lah.. dah last entry psl gi korea baru nak tya kan..
    korang gi korea ni personal trip atau atau urusan rasmi? seronok sgt tgk gmbr.. semua tu impian.. sakura, snow, shopping... arrgghhhhhh...

    ReplyDelete
  2. hheheheh gi sendiri la ikut pakej.. aritu book kat matta fair ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.