Followers

Sunday, May 2, 2010

Korea Trip: Last Day

Malam terakhir.
Bermalam kat Hotel Songdo Bridge area Incheon.
Penat, hanya perlu berehat!
Seawal 3.30 pagi dah kena bangun dan bersiap.
Erkk.... tapi malam itu kami tido lewat juga gara2 online hingga larut malam.

Sampai je hotel terus pose dulu. Bukan apa takut tak sempat esok paginya nak bergambar sakan.

Keesokkan pagi.
Ready nak cheeck-out hotel.
Flight jam 8:30 pagi.

Sampai airport.
Memasing tengah sibuk nak pick up beg sendiri.
Waktu ni baru jam 5:30 or 6:00 pagi kalau x silap tapi dah terang macam cam 7 pagi kan?!!

Bekfes kami hanya di McD

Dan kami hanya diberi pancake sebagai sarapan pagi itu. 
Gurlpppp!
Memang la kebulur kan tapi dah ko was-was nak makan daging serta ikan kat situ, so telan je la mana yang boleh.

Haram kalau kat sini ako nak gambar ngan patung mcD nih hahahhaa...
Tapi kat sana, owang kan kenal kita pun so snappy juga la ngan patung itu.

Babai Korea!
Selamat perjalanan kami ke sana dan pulang ke tanah air.
Walau tak seperti yang diharapkan sangat tapi puas hati la juga.
Atlis, ako dah berjaya jejak kan kaki kat sana.

Pasni no more coti-coti sebab sudah BANKRUP!!!
hhaahaha kena kumpul duit untuk kawen plak..
erkk kawen? gurlppp....

Nota Jemari: Negara India sama omputih je belum jejak.. erk bila ek?

2 comments:

churalliya said...

nak tya lah.. dah last entry psl gi korea baru nak tya kan..
korang gi korea ni personal trip atau atau urusan rasmi? seronok sgt tgk gmbr.. semua tu impian.. sakura, snow, shopping... arrgghhhhhh...

AKO said...

hheheheh gi sendiri la ikut pakej.. aritu book kat matta fair ;-)