Putus jari ku sudah

Huwaaaaaaaaaaaaaaa

Darah mengalir..
Terguris pisau di jari telunjuk..
Ni sume gara2 nak makan cekodok..

Darah mengalir tak berhenti..
iskkk ... nampak sangat dah lama tak ke dapur kan.
Nak potong lain, lain plak yang TERpotong...

Aiyaaakk...
putus jari kang kat mana plak cincin nak tersarung kan?!!

Nota Jemari: jari jari ku saket sekali.....
Share:

8 comments:

  1. Lain kali kena jaga sikit jari2 mu yang comel tu.... kang kalau dah TERputus kurang sikit dah hantarannya...hahahaha

    ReplyDelete
  2. erkkk alamaakk kurang jari kurang juga ke hantaran nya? alahaaaiiii iskkkk

    ReplyDelete
  3. sabar je la kakRet ni, tu blm ada anak yg b'gayut kat kaki lagi tu time masak. hihihi!

    *ngape suci je page kakRet ni...smthing wrong???

    ReplyDelete
  4. ch@,
    aisshh..... suci salah, tak suci pun salah hahaha..

    ch@ ternoda ker :P

    ReplyDelete
  5. hahaha...bersih berseri sgt, menyilau mato...

    ReplyDelete
  6. ceh! hahahaha ala sekali sekala tingin gak ghase suci bersih hahha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.