Followers

Thursday, July 8, 2010

Berapa kali mahu minta daaaa....??!

malam semalam;
sms dari dia: watpe?
tiada balasan dari ako.................

malam tadi;
sms dari dia: yuuhuuu....
balasan dari ako: Sori hp x leh call out, pinjam hp adik.
sms dari dia: bagi no tip0n umah
balasan dari ako: 03-40xxxxxx

Dalam hati, ermmm bukan ker before ni dah pernah bagi?
Kecik ati sebab dia x amek pedulik..
Klu dia kisah, tentu pertama kali bagi dah terus save dalam hp..
Tup tup teringat, ermm no umah orang tu boleh plak dia simpan lagi tapi no tip0n umah ako berulang2 kali mahu mintak....

Ye ye memang saya terasa hati... ;-(

Nota Jemari: Dua tiga ari memang tak sedap ati ..

4 comments:

Anonymous said...

dia bukan x nk save, mem0ry hemp0n dia full....

akuFARA?

AKO @ retna said...

then klu mcm tu, bukan dia patut DELETE nombor-nombor yang x perlu ker? ermm...

ch@ said...

haha saje la tu...mau cari pasal.

sama ar kakRet, hati kusut padahal smua mcm biasa je.

AKO @ retna said...

ch@,
ntah la ek...