,

Berapa kali mahu minta daaaa....??!

malam semalam;
sms dari dia: watpe?
tiada balasan dari ako.................

malam tadi;
sms dari dia: yuuhuuu....
balasan dari ako: Sori hp x leh call out, pinjam hp adik.
sms dari dia: bagi no tip0n umah
balasan dari ako: 03-40xxxxxx

Dalam hati, ermmm bukan ker before ni dah pernah bagi?
Kecik ati sebab dia x amek pedulik..
Klu dia kisah, tentu pertama kali bagi dah terus save dalam hp..
Tup tup teringat, ermm no umah orang tu boleh plak dia simpan lagi tapi no tip0n umah ako berulang2 kali mahu mintak....

Ye ye memang saya terasa hati... ;-(

Nota Jemari: Dua tiga ari memang tak sedap ati ..
Share:

4 comments:

  1. dia bukan x nk save, mem0ry hemp0n dia full....

    akuFARA?

    ReplyDelete
  2. then klu mcm tu, bukan dia patut DELETE nombor-nombor yang x perlu ker? ermm...

    ReplyDelete
  3. haha saje la tu...mau cari pasal.

    sama ar kakRet, hati kusut padahal smua mcm biasa je.

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.