,

BLOG merugikan???

Ada seorang teman bagi tahu, blogging ni membuang masa.
Ako pikir, "ermm ye ker?"
Tapi bagi ako, terpulang pada individu tu sendiri..

Blogging bagi ako bukan membuang masa tapi mengurangkan semak di benak kelapa.

Meringankan sedikit kekusutan di kepala.. kerna segala yang terbuku ako akan luah di dalam entry blog ini. *walau tidak sumer sekali....*

dan yang paling penting , ako mencari KEPUASAN dalam berblogging...

ermm kowang macam mana plak??

Nota Jemari: Bila kepala kusut, macam-macam dalam kepala, macam2 plak entry!!
Share:

11 comments:

  1. betul..kadang2 kita takde tempat nak bercerita. satu perkataan pun mampu menerangkan apa yang ada dalam hati kite. apetah lagi jika tulis berjela2.

    terpulang..ada juga ketikanya kita sekadar menulis tapi bukan untuk dibaca oleh orang lain.

    ReplyDelete
  2. sekilas,
    betul... setuju juga tang '...menulis tapi bukan untuk dibaca oleh org lain' ...

    Sokong sesangat ;-)

    ReplyDelete
  3. alaaah...orang kalau dah tak suka mmg mcm tu kakRet, tgk² dia leh pulak main game FB, tak pun shopping, sama je pun buang masa jugak. pokok bunga hati sendiri laaa...

    ReplyDelete
  4. kita pun sokong ~ melayan perasaan

    ReplyDelete
  5. ch@ & latvia,
    kan?!! erm... kekadang sonok layan pasaan nih.. huhu

    ReplyDelete
  6. wanie,
    mee too.... i love my blog so muchhhh!!!!!

    ReplyDelete
  7. salam retna...
    Hahaha, kawan koo tu, dok "ulu" mana, sampai kata macam tu, tok najib pun ada boleh yea...buek malu orang kampung!!!

    ReplyDelete
  8. hahaha mat, dia mai dari ulu. erkk ulu yam kot ehehe :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.