Followers

Thursday, July 8, 2010

BLOG merugikan???

Ada seorang teman bagi tahu, blogging ni membuang masa.
Ako pikir, "ermm ye ker?"
Tapi bagi ako, terpulang pada individu tu sendiri..

Blogging bagi ako bukan membuang masa tapi mengurangkan semak di benak kelapa.

Meringankan sedikit kekusutan di kepala.. kerna segala yang terbuku ako akan luah di dalam entry blog ini. *walau tidak sumer sekali....*

dan yang paling penting , ako mencari KEPUASAN dalam berblogging...

ermm kowang macam mana plak??

Nota Jemari: Bila kepala kusut, macam-macam dalam kepala, macam2 plak entry!!

11 comments:

anastasyea said...

kita sokong!!!

AKO @ retna said...

GREAT!!

Sekilas said...

betul..kadang2 kita takde tempat nak bercerita. satu perkataan pun mampu menerangkan apa yang ada dalam hati kite. apetah lagi jika tulis berjela2.

terpulang..ada juga ketikanya kita sekadar menulis tapi bukan untuk dibaca oleh orang lain.

AKO @ retna said...

sekilas,
betul... setuju juga tang '...menulis tapi bukan untuk dibaca oleh org lain' ...

Sokong sesangat ;-)

ch@ said...

alaaah...orang kalau dah tak suka mmg mcm tu kakRet, tgk² dia leh pulak main game FB, tak pun shopping, sama je pun buang masa jugak. pokok bunga hati sendiri laaa...

latvia said...

kita pun sokong ~ melayan perasaan

AKO @ retna said...

ch@ & latvia,
kan?!! erm... kekadang sonok layan pasaan nih.. huhu

.::WaNiE::. said...

i love my blog damn much

hahah

AKO @ retna said...

wanie,
mee too.... i love my blog so muchhhh!!!!!

Mat Gebu said...

salam retna...
Hahaha, kawan koo tu, dok "ulu" mana, sampai kata macam tu, tok najib pun ada boleh yea...buek malu orang kampung!!!

AKO @ retna said...

hahaha mat, dia mai dari ulu. erkk ulu yam kot ehehe :p