Followers

Thursday, July 1, 2010

Dari 14 inci ker 19 inci

Salam petang khamis,

Pertukaran telah berlaku secara mendadak.
Erkk.... dari ianya kecik molek alih-alih bertukar menjadi lebih besar.
Perghhh!! Sungguh kebesaran itu membuatkan ako PUAS!!
Bukan ku pinta, ianya datang dengan tiba-tiba.
Tapi bersyukur, kerna dia, kami akhirnya dapat yang BESAR!!

Taadaaaa..
Ceritanya, sorang officer mencadangkan agar skrin yg biasa ditukar menjadi lebih besar.
Cadangan ditujukan oleh senior officer untuk mereka.
Tapi alih-alih hanya EO sahaja yang diberi peluang untuk mendapatkan skrin yang lebih BESAR itu.
Oooo terima kasih, walau bukan mereka yang dapat so kerna la menghargai usaha dan pengorbanan idea tersebut.

Besar memang besar.
Puas memang puas.
Tapi bila terlalu besar sangat, tengok skrin pun macam naik juling dibuatnya. Muahaahaa...
Aiyo harus la lepas ni ako kena pakai spek.
Duduk depan skrin, dah ghase cam skrin lagi besau dari ako..*eh memang la kan.. hahah*

Pape pun, bende pertama kena buat adalah tukar wallpaper skrin.

Yeehaaaa....
Puas hati tempek besar-besar.
Muahaahaaa....
Ako yang masih keDEMAMam korea.

Nota Jemari: Sumer nya serba besar sekarang nih.. erkk gurlpp!!

6 comments:

mekchu said...

memula mmg pusing2 bijik mata.. dah biasa skrin kecik.. tp apsal tak terus tukar yg wide skrin pya? rasa lebih selesa kot..

eh, anak omak ni EO ke? ministry mana?

Mat Gebu said...

Sabar jee aku, style ayat tu..adehhh...no comment lahh!!..aku tgh dalam mood panas nih rett...arghh tensennn koo....

Liyana said...

klasikla winter sonata..
^^

AKO @ retna said...

mekcu,
kita keje kat BNM laa bkn ministry hehe

mat,
adehh asal ko moodykah??

Liyana,
ye hehe klasik kan ;)

Kie-yu said...

hye incik EO
hee ;)

AKO @ retna said...

'incik' kah saya?? eerrmmm sambel garu dagu