, , ,

Departmental Recognition Award and Farewell Ceremony

Email dari Admin unit,

Dear all,


Please be informed that we will be having our Departmental Recognition Award and Farewell ceremony for our colleagues, today, as per details below.

Venue : 12B "Dining Area"
Agenda

12.20pm - Arrival of guest

12.30pm - Recognition Award Giving

12.45pm - Farewell
 

Your attendance is compulsory.

Thank you.

************************
Admin Unit


Nota Jemari: Lunch.... makan FREE lagi... murah rezeki dan bertambah-tambah murah lemak kat badan !!
Share:

3 comments:

  1. meh hanta sini, kakRet diet :p kekeke...

    ReplyDelete
  2. wanie & ch@,

    makan FREE mmg syiOkkk tapi nak elak mengemOk tu yang mcm erkkk... ermm....

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.