Followers

Wednesday, July 28, 2010

Makan Malam bersama...

Kad dah dapat jumaat lepas.
Excited ko nak pegi annual dinner opis ako sabtu nih.
Ishhh ako excited sbb nak buah show kan malam tu.
Tapi erkk gigil pun ada juga. Ye la kan, takut malam tu nanti mengelabah plak nak perform.

Show idok le semeriah malam tahun lepas.
Tapi cukup la memuaskan hati kami sumer yang akan perform malam tu.
Harus debaran tatap ada.

Yang tak best tu, dapat je kad terus belek nama.
Aiyoooo tak patut ok derang letak title 'PUAN' kat depan nama.
Ye la ye la sumer pun kena panggil PUAN tapi isshhhh hilang seri bila kena panggil ngan title itu. hahahaa... tak patut OK!!!

So are u ready gals & boys???
We're going to have fun & enjoy that night!!
Yeehaaaaa

Nota Jemari: harap yang terbaik

11 comments:

ch@ said...

puan retnaaa...
ahahaha excited yg tukang taip tu menaip sampai tak perasan :D

AKO @ retna said...

ch@,
tapi nasib baik la sumer single mmg derang letak title 'puan'.. iskk klu ai yg sorang je, mmg nak kena arr tu..

mekchu said...

oo.. puan ako keje kat bank negara ye..
kelesss gi dinner.. perfom apa tuh? x sabar lak nk tggu post baru

AKO @ retna said...

ohh tidakk.. tolong!!! isskkk :p

perform masa pembukaan dinner nanti... insyallah ;)

mya said...

selamat berperform!

AKO @ retna said...

mya,
tengkiu :-)

suhaisweet said...

Nice entry friend...visit mine, latest entry for today..;D

AKO @ retna said...

suhai,
ok i will insyallah :)

ch@ said...

agaknya, puan tu gelaran utk perempuan kakRet. mcm polis² juga, perempuan smua dipanggil puan. tinggi tu jawatan :D

Aanas said...

amboi siap nak perform tuh.. tak sangka la pulak ada bakat.. agaknya kena perform apa la tu?

AKO @ retna said...

ch@,
agak nya la tu kan cha hehhe

aanas,
hehhe ala just menari2 jer...