,

Makan Malam bersama...

Kad dah dapat jumaat lepas.
Excited ko nak pegi annual dinner opis ako sabtu nih.
Ishhh ako excited sbb nak buah show kan malam tu.
Tapi erkk gigil pun ada juga. Ye la kan, takut malam tu nanti mengelabah plak nak perform.

Show idok le semeriah malam tahun lepas.
Tapi cukup la memuaskan hati kami sumer yang akan perform malam tu.
Harus debaran tatap ada.

Yang tak best tu, dapat je kad terus belek nama.
Aiyoooo tak patut ok derang letak title 'PUAN' kat depan nama.
Ye la ye la sumer pun kena panggil PUAN tapi isshhhh hilang seri bila kena panggil ngan title itu. hahahaa... tak patut OK!!!

So are u ready gals & boys???
We're going to have fun & enjoy that night!!
Yeehaaaaa

Nota Jemari: harap yang terbaik
Share:

11 comments:

  1. puan retnaaa...
    ahahaha excited yg tukang taip tu menaip sampai tak perasan :D

    ReplyDelete
  2. ch@,
    tapi nasib baik la sumer single mmg derang letak title 'puan'.. iskk klu ai yg sorang je, mmg nak kena arr tu..

    ReplyDelete
  3. oo.. puan ako keje kat bank negara ye..
    kelesss gi dinner.. perfom apa tuh? x sabar lak nk tggu post baru

    ReplyDelete
  4. ohh tidakk.. tolong!!! isskkk :p

    perform masa pembukaan dinner nanti... insyallah ;)

    ReplyDelete
  5. Nice entry friend...visit mine, latest entry for today..;D

    ReplyDelete
  6. agaknya, puan tu gelaran utk perempuan kakRet. mcm polis² juga, perempuan smua dipanggil puan. tinggi tu jawatan :D

    ReplyDelete
  7. amboi siap nak perform tuh.. tak sangka la pulak ada bakat.. agaknya kena perform apa la tu?

    ReplyDelete
  8. ch@,
    agak nya la tu kan cha hehhe

    aanas,
    hehhe ala just menari2 jer...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.