Followers

Thursday, July 15, 2010

Recognition Award

Makan dah abesssss.....
Kita citer pasal award plak k...
Kat opis ako ni, setiap jabatan akan diwajibkan merasuah eh silap, diwajibkan bagi 'award' kat pekerja-pekerja. Macam mana pilihan award dibuat bergantung la pada jabatan masing-masing.

So dijadikan citer, recognition award untuk kali ni, ako dapat lagi.
Alhamdulilah, murah rezeki kengkawan ako..
Ye la kan, macam kat department ako ni, sebab mereka-mereka mencalonkan dan mengundi la, rezeki berpihak pada ako dan secara tak langsung pada mereka juga la ye.

Masa Pengarah ako dok baca description nape ako leh dapat award ni, erkkk idok le ako dengar sesangat kan. Sebab ako tak budget pun akan dapat. Pape pun memang banyak-banyak lah berterima kasih pada kowang sumer yer.. Insyallah ada rezeki kita buat makan-makan lagi k..

Thank you pada yang mencalonkan, memberi idea dan memberi rezeki..

Nota Jemari: Duit sudah selamat bayar kete ..

9 comments:

velasrizal said...

wah murah rezeki..tahniah..

Ben Nyah Pesaing Ben Ashaari ?

AKO @ retna said...

rizal,
terima kasih...

jfook said...

Wow, congrats.

.::WaNiE::. said...

weeeee cayalahhh

AKO @ retna said...

jfook & wanie,
TQ.. yeehaaaa ;-)

Nurdiana said...

wah!! congrates ret!!
best betul keje dgn bank negara..dapat hadiah pun dalam bentuk $$$. :P

AKO @ retna said...

wan,
hehehhee murah rezeki nama nyaa..

meh arr keje sini hehe :p

ch@ said...

cepat je statement kakRet 'duit sudah selamat byr kereta' hehehe.

TAHNiAH kakRet. :)

AKO @ retna said...

ch@,
muhahhahha harus kena letak statement mcm tu cecepat... :p

tapi mmg betul laa.. abesh doh kita bayar duit kete.. huwaaaaaaa ni nak elak dari kena tarik nih.. :(( aiyaaakkkk......