Watermark lagi

Petang sumer,
Kena hapdet cecepat nih.
Kat umah dah x leh nak online, so pepaham je la ye..

Ok ni nak citer pasal watermark. Ala yang ako tempah baru-baru ni kat whitey mommy. Saja-saja la kan nak kongsi-kongsi ngan kowang pilihan watermark yang ako tempah aritu. Ekceli ni sumer atas kemahuan dan kehendak ako sendiri la ye. Whitey mommy menolong merealisasikan impian ghope watermark yang ako inginkan. Tengkiu sha for da lovely n impresif job!!

Yang ni ako dah terangkan semalam. Ako adaptasikan dari t-shirt pemberian orang.
Gilosss nak soh ako beli kaler pink?!!
Ye ye kaler2 yang bukan pilihan ako memang konpom bukan ako yang beli sendiri ye ;-)
Pape pun masa dapat tshirt ni, dah memang terpikir, "wah sesuai sungguh klu dijadikan satu trademark". Dan hasil nya nah kowang dah dapat tengok kat sini kan ;-)

Ako terpikir, trademark ni ako nak gunakan bila bercerita tentang diri sendiri, kengkawan dan apa juga yang berkaitan dengan blogger bernama samaran 'anakomak'.

yeehaaaaa i like!

Seperti yang kowang sedia maklum, ako baru saja berjinak-jinak dalam dunia bisnes online nih. Tu pun hasil idea adik ako yang jadi ce'egu skolah kat batu pahat nun. Dia yang beriyer-iyer nak buat bisnes online so ako hanya bantu mana-mana yang patut sahaja.

So ako telah paksa whitey mommy aka sha untuk menghasilkan watak 'baby merangkak'. Jangan ditanya nape ako nak baby tu merangkak. Muhahahaa....

Member sebelah meja ni plak mencadangkan diletak muka si ABIN sbg watermark kat Mama's Baby Shop tu tapi kang ako takut kowang muak plak tengok muka budak nakal tu. haha Lagi satu, kena la ako minta permission amma dan apak eh! Klu mendapat keLULUSan dari pihak derang, insyallah akan dipikirkan kelak.

Hahahaha yang ni takkan kowang tak kenal??!!!
Ye ye harus klu ako bercerita pasal kereta dan terutama sekali pasal si putih, ako kena la tempek kan watermark ni kat dalam entry tersebut kan?!!! Memang tujuan itu lah ako menyarankan si sha carikan gambar adik badik si putih. Dan ako sangat-sangat berpuas hati walau si putih idok le sebegitu ghoper ye!! :-)

Dan akhir sekali, ako soh sha carikan gambr netbook dell berwarna MERAH.
ermmmm yang ni ako masih belom pasti lagi nak tempek dalam entry berkisahkan hape. Masih tertanya-tanya lagi. Agak-agak kowang, entry bagaimanakah yang sesuai diselitkan 'little merah' dalam entry ako yer???

Overall, ako memang cukup berpuas hati atas hasil kerja sha nih.
Insyallah ada rezeki, nanti kita pikir trademark lain plak yer...

Nota Jemari: Sumer watermark kowang leh layari kat sini yer...
Share:

3 comments:

  1. terima kasih kak ret... hehe buatkan entri special ini...=)

    ReplyDelete
  2. Waaa sonotnya, ni yg rasa cam nak buat juga ni :D

    ReplyDelete
  3. sha,
    tarak hal punya..

    ch@,
    hahaha sila sila :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.