What happen to our comments?????

~alahaaii anak0mak..:.

Eh, mana pigi komen-komen dari kowang???
Rasanya ada la 2, 3 komen yang ako dah reply tapi tak appear pun.
Ha sudah, takkan ko pun maj0ks sebab ako maj0k ngan streamyx????

Aiyooo blogger oo blogger... blogspot oo blogspot, apa sudah jadi???

Nota Jemari: Aiyaaakkk bertambah kurang m00d ..

10 comments:

  1. usually got glitch.. takes a moment to recover i guess =)

    ReplyDelete
  2. huhu
    rasernyee blogspot ada masalah kot sebab tadi ada bace entry mempunyai masalah yang same huhu

    i punye komen tak boleh appear walaupon dah di publishhh huhu, nape jadi camnie ntah

    ReplyDelete
  3. zati,
    tu laa.. seb baek komen leh baca thru email... klu tak, konpom x tahu ada org tglkan komen kan.. ;)

    ReplyDelete
  4. retna ai pun sama nape tah x appear....hangin tol

    ReplyDelete
  5. tu arr mummy, peliknyaaa sumer komen x kuar,..

    ReplyDelete
  6. yeahhh...betul macam ade peroblem jugak la...ade letak komen...tak appear pun!!! okey try - try...

    ReplyDelete
  7. saya dah letak komen tadi....hilang!

    ReplyDelete
  8. ok komen is back to normal ;-)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com