Followers

Wednesday, August 4, 2010

Channel TV

Semalam ako citer pasal tibi canggih kan?!
So arini ako nak citer pasal channel plak.

Bila kowang on ajer tibi, terus akan kuar screen macam nih.
Dia bagi pilihan sama ada nak tgk 'wayag', 'peti muzik', 'radio' atau 'rancangan TV'.
Pilih punya pilih, bila nampak wayang tentu la excited kan nak tengok.
Ye la tak yah la penat-penat nak beratur kat panggung beli tiket klu kat hotel ada provide, betul tak?!

So kerna terlalu excited ako pun pilih la menu wayang tersebut.

Pastu ada pilihan lagi. Sama ada ko nak tengok wayang jenis romantik, documentari, drama, etc.

So ako cuba-cuba la pilih jenis romantik. Ooooo drama jenis lama ni, kira dah kuar wayang la gitu. Ah tak kisah la kan janji dapat tgk 'FREE'

Ako klik la filem itu.
Eh, alih-alih kuar menu nih...
Kena bayar OK!!!
RM28!!
Hape kowang ingat sumer bende FREE ker???!!!
Eee jangan harap. Musnah harapan ako mahu layan wayang yang ku sangka kan FREE... huwaaaaa mencikkkk!!!!!

Rasa tertipu... oo dush dush!!

Last-last layan channel kat tibi je la ye.
Ha ni memang sah-sah FREE of CHARGE.

Nota Jemari: Layaaaannnn

2 comments:

ch@ said...

wah wah wah, ingat nak senang je ye... haha senang jugak tu kakRet, hulur wang saje :D

AKO @ retna said...

hahha tu yg rasa tak senang hati tuh haha :p