, ,

Doorgift & artis Jemputan

Ekceli tak tahu dah nak hapdet apa...
KeMALASan pun iya juga.
So daripada blog ni sunyi sepi tak berhapdet, maka ako tempek la citer pasal doorgift dan juga artis jemputan pada malam dinner tempoh hari.

Tahun nih doorgift lebih kepada gadget gitu.
Ako ni idok le reti sangat kan pasal gadget-gadget nih.
Tapi dah orang bagi so ako terima seadanya.
Maka dapat la kami sorang seketul MP3 seperti di atas.
OK la daripada tak dapat langsung kan.

Then kemudian ako nak citer pasal artis jemputan malam itu.
abang nuar jin... ehehhe Ako idok le minat sangat tapi bole la layan kejap.
Tapi kejap je pun ako tgk dia perform.
Ako lagi menarik dok bergambar kat luar hall.

Overall, dinner OK-ok jer...
I like! And rasa puas hati sangat dapat buat show malam tu.
Thank you BNM!

Nota Jemari: Tahun depan ada show lagi kah??
Share:

4 comments:

  1. best la tu makan kat hotel.....door gift pun ok....nak boleh???? kiter minat Anuar Zain tauuu....

    ReplyDelete
  2. ooo peminat anuar zain eh..
    hheehehe.. ok laa tp sbb dia nyanyi lagu yg sama jer rasanya so xde feel nak layan sangat *wink*

    ReplyDelete
  3. ai laf u bang nuar... muaahhhh

    ReplyDelete
  4. bang nuar cakap,,
    time kasih,, i lap u back hehehe :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.