Followers

Monday, August 9, 2010

Doorgift & artis Jemputan

Ekceli tak tahu dah nak hapdet apa...
KeMALASan pun iya juga.
So daripada blog ni sunyi sepi tak berhapdet, maka ako tempek la citer pasal doorgift dan juga artis jemputan pada malam dinner tempoh hari.

Tahun nih doorgift lebih kepada gadget gitu.
Ako ni idok le reti sangat kan pasal gadget-gadget nih.
Tapi dah orang bagi so ako terima seadanya.
Maka dapat la kami sorang seketul MP3 seperti di atas.
OK la daripada tak dapat langsung kan.

Then kemudian ako nak citer pasal artis jemputan malam itu.
abang nuar jin... ehehhe Ako idok le minat sangat tapi bole la layan kejap.
Tapi kejap je pun ako tgk dia perform.
Ako lagi menarik dok bergambar kat luar hall.

Overall, dinner OK-ok jer...
I like! And rasa puas hati sangat dapat buat show malam tu.
Thank you BNM!

Nota Jemari: Tahun depan ada show lagi kah??

4 comments:

Adieyzan said...

best la tu makan kat hotel.....door gift pun ok....nak boleh???? kiter minat Anuar Zain tauuu....

AKO @ retna said...

ooo peminat anuar zain eh..
hheehehe.. ok laa tp sbb dia nyanyi lagu yg sama jer rasanya so xde feel nak layan sangat *wink*

mekchu said...

ai laf u bang nuar... muaahhhh

AKO @ retna said...

bang nuar cakap,,
time kasih,, i lap u back hehehe :p