, ,

Hepi BELATED Birthday, ABIN!!

Nak citer pasal anak buah ako yang sorang nih.
Tanggal 7 Ogos 2010, genap la umur dia 2 tahun.
Memandangkan dia tak dok kat KL nih, so omak eh plan nak nyambut besday dia kat batu pahat jer. So memang melepas arr ako mahu wish kat itu budak nakal on his besday. Dah sebab tak dapat wish so ako buat la entry khas untuk dia. *macam la dia reti baca blog ako kan.. huhu*

Segala persiapan makan, kek dan cenderahati sumer nya omak eh dah uruskan dengan orang2 yang berkenaan kat sana. Sumber dari facebook mama ABIN, meriah gak sambutan nya. Bila tengok kek upin & ipin ni, terngidam lak nak makan. "Maaaaa... balik KL sila bawa barang seketul tul ako rasa ya!!"

Besday Boy!
Laaaa awat muka tension je tu???
Ni musti sebab aunty nana takde eh kat sana?
Muhahaaha giler pasan...

See ... meriah goodies nya!!
Tapi tak tahan ako gelak tengok gambar si ABIN pose kat tiang lampu.
Huh... adehh takde gambar lain ker weiiii???! Muahahahaha....

Happy Birthday to ABIN..
Moga jadi anak yang soleh dan jangan nakal-nakal.
Dah BIG boy tau sekarang, takmoh manja-manja dah.
Tahun depan soh mama ngan abah kasi ABIN adik k ;) muahahaha...

Cuba tengok muka ABIN. Sedih sebab takut nak 'bunuh' upin ngan ipin kot? hahahaha..

Nota Jemari: psstt ma, mcm biasa ako cilok je gambar2 dari FB ko hehe..
Share:

4 comments:

  1. monyok je abg Abin niii... ngape?
    selamat ulangtahun abg Abin :D
    nanti Oni soh umi bagi hadiah eh ;)

    ReplyDelete
  2. heheheh abg abin cakap, "tengkiu Oni sbb wish" .. "pesan kat umi, klu nak bagi hadiah, abg abin sangat2 mengalu2kan" ehehhe

    *sambel sengih gatal dia tuh.. :p

    ReplyDelete
  3. mintak auntie AKO hadiah remote car :)

    ReplyDelete
  4. ye ye nnt aunty nana belikan remote je utk ABIN eh haha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.