Followers

Monday, August 9, 2010

Hepi BELATED Birthday, ABIN!!

Nak citer pasal anak buah ako yang sorang nih.
Tanggal 7 Ogos 2010, genap la umur dia 2 tahun.
Memandangkan dia tak dok kat KL nih, so omak eh plan nak nyambut besday dia kat batu pahat jer. So memang melepas arr ako mahu wish kat itu budak nakal on his besday. Dah sebab tak dapat wish so ako buat la entry khas untuk dia. *macam la dia reti baca blog ako kan.. huhu*

Segala persiapan makan, kek dan cenderahati sumer nya omak eh dah uruskan dengan orang2 yang berkenaan kat sana. Sumber dari facebook mama ABIN, meriah gak sambutan nya. Bila tengok kek upin & ipin ni, terngidam lak nak makan. "Maaaaa... balik KL sila bawa barang seketul tul ako rasa ya!!"

Besday Boy!
Laaaa awat muka tension je tu???
Ni musti sebab aunty nana takde eh kat sana?
Muhahaaha giler pasan...

See ... meriah goodies nya!!
Tapi tak tahan ako gelak tengok gambar si ABIN pose kat tiang lampu.
Huh... adehh takde gambar lain ker weiiii???! Muahahahaha....

Happy Birthday to ABIN..
Moga jadi anak yang soleh dan jangan nakal-nakal.
Dah BIG boy tau sekarang, takmoh manja-manja dah.
Tahun depan soh mama ngan abah kasi ABIN adik k ;) muahahaha...

Cuba tengok muka ABIN. Sedih sebab takut nak 'bunuh' upin ngan ipin kot? hahahaha..

Nota Jemari: psstt ma, mcm biasa ako cilok je gambar2 dari FB ko hehe..

4 comments:

cikOni said...

monyok je abg Abin niii... ngape?
selamat ulangtahun abg Abin :D
nanti Oni soh umi bagi hadiah eh ;)

AKO @ retna said...

heheheh abg abin cakap, "tengkiu Oni sbb wish" .. "pesan kat umi, klu nak bagi hadiah, abg abin sangat2 mengalu2kan" ehehhe

*sambel sengih gatal dia tuh.. :p

mekchu said...

mintak auntie AKO hadiah remote car :)

AKO @ retna said...

ye ye nnt aunty nana belikan remote je utk ABIN eh haha