,

Hepi besday BIG BIG BIG BOSSS

Sambutan besday bulan poser...
Pape pun Happy belated Birthday to my BIG BIG BIG BOSS kat atas tu..
Memang setiap kali besday beliau department ako ni musti akan bagi sesuatu.
Ini dikira bodek kah??? muahahahha no komen la ye..
Tanda ingatan dari kami sumer di J.A.S.M untuk Puan BESAR..
Moga hari kelahiran yang jatuh pada bulan ramadhan kali ni akan membawa berkat hendaknya.. AMINN!
Thanks to murshi dan pian atas kad ucapan itu!!
Thanks to kak maznah n murshi kerna membeli hadiah itu!

Hadiah dibeli dari Giftlab.com.my

Nota Jemari: tanda ingatan ..terima kasih !
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.