Followers

Sunday, November 28, 2010

Majlis Ulang Tahun PUSPANITA

Last minit plan mau join hi-tea PUSPANITA nih.
Pagi jumaat tu juga kasi nama kat committe..
Alhamdulilah, nasib baik lah mereka sudi masukkan nama kami di saat-saat akhir.
Takde la excited nak pegi pun, pakai baju pun x ngikut tema. Belasah aje la janji dapat makan dan tengok show. 

Show pembukaan.
Lagu 'gadis bunga'.. WOW pebret song, i like!

Door gift dapat la mende alah ni.
Before ni dah beli satu tapi takpe la orang nak bagi kita amek je la kan..
Thank you pada penaja.

Last minit mendaftar, tak sangka menang plak lucky draw.
Mula kawan ako ni sangat excited juga bila nama diumumkan.
Tengok-tengok paper bag sangat menarik akan tetapi...........................

bila tengok isi dalam, tupperware je????!!!
Ermmm jadi la kan...
Tapi iskkk lenkali jangan arr bagi suspen camtu sekali.
Sian kawan ako sowang ni, tak pasal-pasal hilang keexcitedan nya tu hehee... 

Eh eh ako pun dapat gak lucky draw!
Tak sangka.... hahaha sepanjang ako attend memana majlis memang payah nya nak menang sesuatu. Tapi petang itu, tak sangka akhirnya bawa tuah juga.

OK la dapat juga sesuatu dari Body Shop. Walau ako bukan la pemakai barangan body shop. Orang dah bagi, amek je la. Terima kasih!!

Tema tahun ni adalah 'bunga dalam taman'. eh betul kan??? Tapi yang pasti ako tahu ada la kena mengena ngan bunga. So dia seperti dalam gambar atas adalah pemenang bagi best dress yang mengikut tema bunga. "Caya la Noreen, siap bertopi-topi.... Tahniah!"

Show terakhir adalah menari beramai-ramai.
Lagu pemes korea masa sekarang... apa ke jadah nama nya..
Muhahaahhaa .. 

Ha ok ok dah ingat... lagu Nobody dari Wonder Girls....
Muahhahaha.... abesh sumer nak menari..
Sila sila menari sesuka hati....
Suka ek kowang, belasah aje laa janji hepi... *wink*

Overall, majlis tahun ni macam so-so aje...
Takde yang menarik kecuali persembahan dari Janet & geng!!
Caya laaa.... 



Nota Jemari: ..tak meriah dah?!

No comments: