Followers

Monday, January 3, 2011

Happy Besday J&J

Sabtu, 1 Jan 2011
Taman Bukit Cheras
Besday celebration Ms Janet & adik Jehan

Dari jauh dah nampak banner.
So memang tak silap lagi arr, memang dah betul rumah yang hendak dituju.
Ermm ako ingat sudah terlambat tapi nasib baik masih sempat lagi nak tengok derang potong kek.


Ini lah besday gal & boy.
To Janet, welkam to da' 30s club .. forever young beb ahhaha
To Jehan, welkam to alam skolah. Study rajin-rajin tau!

Ermm... nasib baik lah ako hangkut si diella n anak dia sekali.
Klu tak, konpom memang mati kutu weiii.... Ater sekor budak bank pun ako x jumpa masa kat majlis tu. Tapi sudahnya muncul si Mya. hehehe OK la kan, ada gak member-member seOPIS, idok le kekok sangat.

Sebagai kenangan, nah coretan ucapan dari ako untuk besday gal!
amboiii janet, siap ada guest book lagi tu.
Hahahaha laayan je arr.

Tulis simple sudah!
Kang pepanjang, ada yang kena tulih sajak lak kang. haha
Pape pun, thanks to Janet & family for da invitation and lovely foods.

Nota Jemari: teringat sambutan besday yg ke-30 .. 

6 comments:

Sis-Lin said...

pstt engko bila nak bt besday party..xpe xpe..tggu 40thn sok yek..aku tumpang sekaki..kekekeke

AKO @ retna said...

tgu ako 50 la kot, jubli emas gitu.. tu pun klu panjang umur.. insyallah ...

mya said...

ret, ko kurus banyakkk...
sila kongsi rahsia..

AKO @ retna said...

haaa???? ko biar betul beb.... aiyooooo baju kot.. sila percaya mana de kurus punggggg....

huwaaaa nak kurussss gaakkk!!

mekchu said...

wah... satu opis ngan mya ke? hehe.. org2 bank ni manis2 kan..

AKO @ retna said...

aha yup satu opis ngan dia, cuma lain dept je :)