, ,

Happy Besday J&J

Sabtu, 1 Jan 2011
Taman Bukit Cheras
Besday celebration Ms Janet & adik Jehan

Dari jauh dah nampak banner.
So memang tak silap lagi arr, memang dah betul rumah yang hendak dituju.
Ermm ako ingat sudah terlambat tapi nasib baik masih sempat lagi nak tengok derang potong kek.


Ini lah besday gal & boy.
To Janet, welkam to da' 30s club .. forever young beb ahhaha
To Jehan, welkam to alam skolah. Study rajin-rajin tau!

Ermm... nasib baik lah ako hangkut si diella n anak dia sekali.
Klu tak, konpom memang mati kutu weiii.... Ater sekor budak bank pun ako x jumpa masa kat majlis tu. Tapi sudahnya muncul si Mya. hehehe OK la kan, ada gak member-member seOPIS, idok le kekok sangat.

Sebagai kenangan, nah coretan ucapan dari ako untuk besday gal!
amboiii janet, siap ada guest book lagi tu.
Hahahaha laayan je arr.

Tulis simple sudah!
Kang pepanjang, ada yang kena tulih sajak lak kang. haha
Pape pun, thanks to Janet & family for da invitation and lovely foods.

Nota Jemari: teringat sambutan besday yg ke-30 .. 
Share:

6 comments:

  1. pstt engko bila nak bt besday party..xpe xpe..tggu 40thn sok yek..aku tumpang sekaki..kekekeke

    ReplyDelete
  2. tgu ako 50 la kot, jubli emas gitu.. tu pun klu panjang umur.. insyallah ...

    ReplyDelete
  3. ret, ko kurus banyakkk...
    sila kongsi rahsia..

    ReplyDelete
  4. haaa???? ko biar betul beb.... aiyooooo baju kot.. sila percaya mana de kurus punggggg....

    huwaaaa nak kurussss gaakkk!!

    ReplyDelete
  5. wah... satu opis ngan mya ke? hehe.. org2 bank ni manis2 kan..

    ReplyDelete
  6. aha yup satu opis ngan dia, cuma lain dept je :)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.