,

Biqque's March Lucky Follower

Phew.. seb baek tak terlepas!!

OK biqque, again, i'll join your 'lucky follower contest!'
Yeah. it's March already eh?!
Don't wanna missed this contest too.
So here i am.

psst... aha la that was my school badge hehe... *wink*

Nota Jemari: Anyone nak join? Jom laaa.... Just click here k ;-) Gud Luck!
Share:

4 comments:

  1. benda ni akan kuar ujung mingu setiap bulan :D nanti2kanlah hahaha!

    ReplyDelete
  2. mcm mana nak bt copy save mcm ni yek..aku bt brp kali x jd..bodoh betul le aku ni...huhuhu siannnnnn

    ReplyDelete
  3. ko print screen dl, pastu ko buka paint n paste kat situ.. then ko crop laaa..

    pastu ko edit sket kasi bulat kan gmbr id ko ;)

    tak pun try tanya 'kakak' or yana.. dia musti tau

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.